Gebeliğe Hazırlık Ovülasyondan sonraki 10. Günüm gebelik testim negatif sizce erkenmi yaptım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cerenim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2019
341
239
103
27
Kızlar testim negatif değişirmi acaba ya sizler kaçıncı gün hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba

Kızlar testim negatif değişirmi acaba ya sizler kaçıncı gün hamile olduğunuzu öğrendiniz acaba
Canım merhaba
Benim normalde adetim düzenlidir. Bu ay ovulasyon testi kullandim. 12 ve 14 arasi dedi bu programlarda o gunlerde test yaptim ama sonuc negatifti. Bugün 20 gün adetten sonra. Dr 21 günde progesteron testi istemisti. Yarin tatil diye bugün kanverdim ama degerim düşük cıktı. Sonra kafam bozuldu su lanet ovulasyon testini bi daha yapim dedim ki cift cizgi. Bende şaşırdım acikcasi. Sen ovulasyon testi kullandinnmi yoksa programa göre mi yumurtlama gününü belirledin? Ve evet 10 gün idrar testi için erken ama kan testi tam sonuç verir canim.

Ovülasyon testi kullandım canım bi kaç gün sonra tekrarlayayım o zaman

11. Günde hamile olduğumu idrar testindeöğrendim sonra kan verdim ordada pozitif çıktı hamilesin muhtemelen hayırlı olsun şimdiden

11. Günde hamile olduğumu idrar testindeöğrendim sonra kan verdim ordada pozitif çıktı hamilesin muhtemelen hayırlı olsun şimdiden
Değilim ama inşallah öyledir dün 10. Günümdü negatif çıktı bu gün yapmadım yarın belki yaparım belirtin varmıydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…