- 30 Mart 2022
- 5.943
- 3.631
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
rrKızlar 9 veya 10. günde yumurtlama gören var mı aranızda ? Normalde 11 veya 12. Günden sonra çizgilerim bariz koyulaşmaya başlardı 14te pik yapardı. Bu ay 10. günden başladım ve asla pik olmuyor aksine git gide silikleşiyor. Bakın eklediğim 10.gün yaptığım ovülasyon testim. Sonrası hep silikleşti bu en koyusu,düşünün… inofolic combi içiyorum acaba erken mi yumurtlama oldu geç mi başladım teste dersiniz. İnofolic içmeye 3.günümde başladım
Merhaba maalesef ben erkenden adet oldum darısı bu aya olur inşaAllah hayırlısıyla. Evet sizin çatlama olmuş ne mutlu sizeMerhaba, üzerinden baya geçmiş ama ne durumdasınız acaba ?
Benim dediğiniz gibi oldu mesela. 9.ve 10. Günlerde pik gördüm. Görüntü de ekledimEki Görüntüle 3165975
rr
Evet adetin ilk gününden saymaya başlanıyorMerhaba maalesef ben erkenden adet oldum darısı bu aya olur inşaAllah hayırlısıyla. Evet sizin çatlama olmuş ne mutlu sizedarısı bana inşaAllah. Bu 9.gün diye sayarken kanamanızın ilk başladığı günden itibaren 9.gün dimi
Neden günde 2 tane yaptınızMerhaba, üzerinden baya geçmiş ama ne durumdasınız acaba ?
Benim dediğiniz gibi oldu mesela. 9.ve 10. Günlerde pik gördüm. Görüntü de ekledimEki Görüntüle 3165975
rr
Merhaba maalesef ben erkenden adet oldum darısı bu aya olur inşaAllah hayırlısıyla. Evet sizin çatlama olmuş ne mutlu sizedarısı bana inşaAllah. Bu 9.gün diye sayarken kanamanızın ilk başladığı günden itibaren 9.gün dimi
İyi yapmışsın pik görünce 5-6 saat sonra tekrarlamakta fayda varÇünkü 9. Gün pik görmüştüm, 10. Gün çatlamayı göreceğimi düşünmüştüm ama o gün de pik gördüm. İkisini de aynı saatlerde yapmıştım. Sonuncuyu aynı günün akşamı yapmamın sebebi ise sancılarım akşama doğru bitmişti, oyüzden akşam saatlerinde tekrar test yaptım ve çatladığını gördüm. Diğer iki günde çok sancım olmuştu yumurtlama sancısı olduğunu biliyordum. Ki zaten test ile de teyit etmiştim.
Canım inofolic combiyi ne zaman kullanmaya başladım adetten önce kullandiysa veya adet sürecinde erken yumurtlamis olabilirsinKızlar 9 veya 10. günde yumurtlama gören var mı aranızda ? Normalde 11 veya 12. Günden sonra çizgilerim bariz koyulaşmaya başlardı 14te pik yapardı. Bu ay 10. günden başladım ve asla pik olmuyor aksine git gide silikleşiyor. Bakın eklediğim 10.gün yaptığım ovülasyon testim. Sonrası hep silikleşti bu en koyusu,düşünün… inofolic combi içiyorum acaba erken mi yumurtlama oldu geç mi başladım teste dersiniz. İnofolic içmeye 3.günümde başladım
Adetin 3.günü başladım ama o yaşadığım regl miş yaCanım inofolic combiyi ne zaman kullanmaya başladım adetten önce kullandiysa veya adet sürecinde erken yumurtlamis olabilirsin
Ya ben yeni sandım hayırlısı olsun canım bu ay olur inşallahAdetin 3.günü başladım ama o yaşadığım regl miş ya
Bu ay yeni bi sayfa açtım bakalım
İnşaAllah ama sanmıyorumYa ben yeni sandım hayırlısı olsun canım bu ay olur inşallah
Yaa canım dikkat et kendine insAllah tez zamanda iyilesirsinİnşaAllah ama sanmıyorumçok ağır grip oldum ilaç kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?