- 7 Haziran 2022
- 109
- 25
- 25
-
- Konu Sahibi Flowerswomen
Hayırlı olsun canım evet hamilesinArkadaşlar ayın 17 sinde ovulasyon testinde yumurtlama gunumdu degerlendirdik ve 5 gün önce gebelik testi yaptım negatifti şimdi sabah yaptım işe gelirken ve sonucun pozitif mi hamile miyim inanamıyorum
Eki Görüntüle 3169998
Yaaa inşallah yaprakcigim kan vermeye gittik ama hafta içi sabah gelmemizi söyledilerHayırlı olsun canım evet hamilesin
Acildende verebilirsin canım doktorum istedi dersinYaaa inşallah yaprakcigim kan vermeye gittik ama hafta içi sabah gelmemizi söylediler
Gittim ama almadılar biz almiyoruz dediler hatta kanamam var almanız gerek dedim kulak asmadilarAci
Acildende verebilirsin canım doktorum istedi dersin
Ya gıcıklar olsun canım yarın yaptırırsınGittim ama almadılar biz almiyoruz dediler hatta kanamam var almanız gerek dedim kulak asmadilar
Pazartesi gel dedi kuzum bakalım pazartesi giderimYa gıcıklar olsun canım yarın yaptırırsın
Evet ama 2 saat merkeze evimiz ve eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden işte eşimden habersiz gidecegimYaaa maşallah tebrik ederim. Ama bence özelde ver mutlaka. Özelde 7-24 bakılıyor bir saate de çıkıyor 60-70 TL bişey ücreti merakın gtsin ben catlardm
Hmm ozaman bekliceksin mecbur olsun iki gün çabuk geçerEvet ama 2 saat merkeze evimiz ve eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden işte eşimden habersiz gidecegim
Ayyy inşallah ya 3 yıldır korunduk 5 aydır istiyordukHmm ozaman bekliceksin mecbur olsun iki gün çabuk geçersağlıkla devam etsin inşallah
Doktora gidene kadar 2 günde bir kan ver iki üç kere versen yeterli. İki kat düzenli artış varsa muhtemelen sağlıklıdırAyyy inşallah ya 3 yıldır korunduk 5 aydır istiyorduk
İşte nereye vercem pazartesi gidebilirim en yakın zamandaDoktora gidene kadar 2 günde bir kan ver iki üç kere versen yeterli. İki kat düzenli artış varsa muhtemelen sağlıklıdır
Doktora gidene kadar 2 günde bir kan ver iki üç kere versen yeterli. İki kat düzenli artış varsa muhtemelen sağlıklıdır
Çok sevindim ya gerçekten hepimiz yaşarız inşallahVar canım koyulaşms biletebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Bizde 6+0 haftalık oldukÇok sevindim ya gerçekten hepimiz yaşarız inşallah
Ben sorun olmayacağını düşünüyorum Rabbime bırakıyorumBizde 6+0 haftalık oldukşimdi kalp atışı için bekliyorum inan stres hiç bitmiyor. Hamile kalabilckmyim hamile kalyosun kimyasal mı kimyasal geçiyor dış gebelik mi dış gebelik geçiyor boş gebelik mi acaba stres hiç btmyo sen inşallah daha rahat daha güzel geçirirsin