• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyondan kaç gün sonra test yapılır

moonlightx34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
98
9
16
21
Arkadaşlar çatlama ayın 5inde oldu o gün çok ağrı yaşamıştım ordan anladım çatlama gününden sayarsak 5gün oldu ovülasyon testlerim hep böyle çıkıyor hamile olabilir miyim gebelik testleri negatif sanırım henüz erken ama kasıklarımda ağrı var belimde de aynı şekilde ve aynı adet olacakmış gibi hissediyorum 18inde olcam normalde

Eklentiler

• ADCDF2CD-A4EC-4758-84E5-9A05F93DB88E.jpeg
    ADCDF2CD-A4EC-4758-84E5-9A05F93DB88E.jpeg
    103,5 KB · Görüntüleme: 28
Daha çok erken yumurtlamadan en az 10 gün sonra test yapabilirsiniz yani 14-15inde falan yapın ama o da normal gebelikte çıkmayabilir erken gebelikte çıkar veya normal gebelikte çok silik çıkar

Arkadaşlar çatlama ayın 5inde oldu o gün çok ağrı yaşamıştım ordan anladım çatlama gününden sayarsak 5gün oldu ovülasyon testlerim hep böyle çıkıyor hamile olabilir miyim gebelik testleri negatif sanırım henüz erken ama kasıklarımda ağrı var belimde de aynı şekilde ve aynı adet olacakmış gibi hissediyorum 18inde olcam normalde
Canım daha çok erken aynı gün de çatlamış ikimizin benimde 5iydi. İlk defa bu kadar ağrılı bi şekilde hissettim bende çatladığını. Hiç belirti aramıyorum kendimde en azından 1 hafta daha bekle benim beklenen adet günüm 18i

Canım daha çok erken aynı gün de çatlamış ikimizin benimde 5iydi. İlk defa bu kadar ağrılı bi şekilde hissettim bende çatladığını. Hiç belirti aramıyorum kendimde en azından 1 hafta daha bekle benim beklenen adet günüm 18i
Benimde 18i belirti aramıyorum kendimde demişsin saçma olcak sormak ama hiç bir belirtiniz varmı acaba inşallah ikimizde de vardır

Benimde 18i belirti aramıyorum kendimde demişsin saçma olcak sormak ama hiç bir belirtiniz varmı acaba inşallah ikimizde de vardır
Valla bacaklarıma sadece böyle hafiften ağrı girip gidiyor bide adet olacakmışım gibi ağrı gidip geliyor. Adet her ay oluyor onu saymazsak bacaklarımı evet hiç böyle hissetmemiştim ama çalışıyorum belki yorulmuşumdur artık ondan kaynaklı olabilir diye düşünüp hamileliğe yormuyorum bekleyelim beraber sakın yapma test bekle

Valla bacaklarıma sadece böyle hafiften ağrı girip gidiyor bide adet olacakmışım gibi ağrı gidip geliyor. Adet her ay oluyor onu saymazsak bacaklarımı evet hiç böyle hissetmemiştim ama çalışıyorum belki yorulmuşumdur artık ondan kaynaklı olabilir diye düşünüp hamileliğe yormuyorum bekleyelim beraber sakın yapma test bekle
Ben de benzer durum yaşıyorum ayın 4unde yumurtlama oldu sanırım yoğun kasık ağrısı yaşadım tüm gün. Goguslerime dokunamıyorum çok hassas ama adetim 14une geliyor. Umutlanmak istiyorum ancak adet öncesi de benim göğüs hassasiyetim olurdu dua edelim hep birlikte olur mj

Ben de benzer durum yaşıyorum ayın 4unde yumurtlama oldu sanırım yoğun kasık ağrısı yaşadım tüm gün. Goguslerime dokunamıyorum çok hassas ama adetim 14une geliyor. Umutlanmak istiyorum ancak adet öncesi de benim göğüs hassasiyetim olurdu dua edelim hep birlikte olur mu
Canım Allah’ın izniyle olur kafaya takmayalım

Back