• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Övülasyondan bir gün önce hamile kalınır mı ?

bebekgibiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
37
-3
1
25
Bu sabah uyanır uyanmaz ilişkiye girdik. Yarın yumurtlama günüm. Sizce hamile kalma olasılığım nedir ? Sabah saatlerinde spermler daha güçlü oluyormuş diye birşey okudum. Ve sperm 72 saat canlı kalıyormuş sizce hamile kalır mıyım ?

evet sperm 72 saat canlı kalabiliyor umarım gönlünüzce olsun yumurtlama gününüzü de değerlendirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum imkan varsa :)

Bu sabah uyanır uyanmaz ilişkiye girdik. Yarın yumurtlama günüm. Sizce hamile kalma olasılığım nedir ? Sabah saatlerinde spermler daha güçlü oluyormuş diye birşey okudum. Ve sperm 72 saat canlı kalıyormuş sizce hamile kalır mıyım ?
Ya benim esimde de sperm ileri haraket zayif 6 aydi olmuyo bizde de. Biz de bu defe sabah iliskiye girmeyi karara aldik spermin daha kaliteli olmasi icin. Bir de 2gunde bir iliski yasiyoruz. Ama kotu tarafi o ki kalkarken akiyo benden. Onun icin sabah yapmak zor oluyo birazcik

Back