Gebeliğe Hazırlık ovulasyonda pik gorememek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar adet bittikten sonra 3.gun yumurtlama 4.gun çatlama gördük. 6.gün yani Perşembe günü doktor yumurtalar çatlamış dedi ve sıvısını gösterdi. 2 gündür lh yine artmaya başladı. Acaba ikinci kez tekrar mi Yumurtluyorum? Bu ay klomen kullandim 2 yumurta oluştu ve ikisi de catlamisti şimdi tekrar mi yumurtlama olacak var mi böyle birşey yaşayan? Bir de 2 gündür özellikle sol kasıkta çok fena ağrı var resmen hissettiriyor yumurtlama mi yoksa döllenme mi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20200118_115951.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 269
Kızlar merhaba ben de bu ay ovülasyon testine başladım ilk kez fakat tam anlayamadım ben bu çizgi olayını ben de hiç ikinci çizgi daha koyu olmadı, sizce yumurtlama olmuş mu?

Eklentiler

• 77F17EE8-C9A1-4C4D-9ED5-9541B2E265A2.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 320
Kızlar merhaba ben de bu ay ovülasyon testine başladım ilk kez fakat tam anlayamadım ben bu çizgi olayını ben de hiç ikinci çizgi daha koyu olmadı, sizce yumurtlama olmuş mu?
Yok canım daha yumurtlama olmamış yapmaya devam et..ben ilk iki ay adete 1 hafta kala bıraktım bu ay devam ettim adet olmam gereken gün yumurtlama oldu ve çatladı..bende geç yumurtlama oluyormuş meğer .bence adet olana kadar yılmadan yapmaya devam et canım

Benim de adetime 8 gün kaldı o zaman yapmaya devam edeyim ben inşallah o koyu çizgiyi görürüm

Kızlar acaba ben de mi problem var anlayamadım 4 gün sonra regl olacağım ağrılarım başladı bile ama hala mı yumurtlamadım ben çok zor gerçekten bu testleri anlamak 24 ü silik diye oldu zannettim ama 25 i tekrar koyu oldu kafam iyice karıştı

Eklentiler

• F1E1D073-DA9C-435E-8036-8FE678C331A3.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 229
Evet canım yumurtlama olmamış ama olmayabilir benim geçen ay hatta önceki ay yumurtlama olmadı adetin ilk gününden son gününe kadar takip ettim . Bu ay yumurtlama oldu sonunda

Evet canım yumurtlama olmamış ama olmayabilir benim geçen ay hatta önceki ay yumurtlama olmadı adetin ilk gününden son gününe kadar takip ettim . Bu ay yumurtlama oldu sonunda
Hmmm olmamış demek ben her ay oluyor diye biliyordum yıllarca çocuk istemedim şimdi tam hazır hissetim kendimi ve sonuç yumurtlamam olmuyor

Ben 15 ocak yumurtlama gördüm 16 çatlama oldu. Ama bebek yok tutmadı sanırım nedeni ne olabilir ki

Hmmm olmamış demek ben her ay oluyor diye biliyordum yıllarca çocuk istemedim şimdi tam hazır hissetim kendimi ve sonuç yumurtlamam olmuyor
Ben evlenmeden önce en az 3 sene istemiyorum diyordum 1 sene sonra eşim çok istiyor diye olsun dedim ama olmuyor olmuyor olmuyor . Hep aklıma ben hayatımı yaşamak istiyorum çocuk falan istemiyorum dediğim günler geliyor. Rabbim bilir tövbeler ediyorum şimdi ama ...
Her ay bir umut ben testleri 3 aydır yapıyorum sonunda bu ay yumurtlama görünce hamileymişim gibi sevindim şimdi bat bekliyorum yumurtlamamın olmadığı ay bile umudum vardı burada az silik ovülasyon testiyle bile hamile kalanları gördüm.
İnşallah siz de onlardan olursunuz ya da adete bir gün kala yumurtlayan da var

test yaptın mı canım ? Doktora gidiyor musun?

Canım yumurtladan sonra 12.gun kan verdim negatif henüz adet olmadım gitmiyorum 4 aylık evliyim polikistik over var bende kilom yok âdet düzensizliği var hormonlarım normal Sadece ultroson da pko gözüküyor

Bana doktorum bu testleri yapmamamı söyledi saatten saate bile değişiyormuş lh hormonu ben bir de çalıştığım için hep akşam yaptım bazen de gece doktor da bu testlerin kafa karıştığını akışına bırakmam gerektiğini söyledi ama işte içim rahat etmiyor böyle de görmek istiyorum ben gününü kaçırmamak için..

Benim de son gittiğim doktor ben bu testleri çok güvenilir bulmuyorum dedi ama onca insanın da bu testle hamile kaldığını görünce insan güveniyor.
Ben de hep akşam yapıyordum çalışıyorum diye bu ay yarıyıl tatiline denk geldi gündüz yaptım pik gördüm acaba akşam yaptığım için mi bu zamana kadar kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…