- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
- Konu Sahibi papatya7203
-
Sizin 20 yazan test pikKızlar merhaba ben de bu ay ovülasyon testine başladım ilk kez fakat tam anlayamadım ben bu çizgi olayını ben de hiç ikinci çizgi daha koyu olmadı, sizce yumurtlama olmuş mu?
Yok canım daha yumurtlama olmamış yapmaya devam et..ben ilk iki ay adete 1 hafta kala bıraktım bu ay devam ettim adet olmam gereken gün yumurtlama oldu ve çatladı..bende geç yumurtlama oluyormuş meğer .bence adet olana kadar yılmadan yapmaya devam et canımKızlar merhaba ben de bu ay ovülasyon testine başladım ilk kez fakat tam anlayamadım ben bu çizgi olayını ben de hiç ikinci çizgi daha koyu olmadı, sizce yumurtlama olmuş mu?
Benim de adetime 8 gün kaldı o zaman yapmaya devam edeyim ben inşallah o koyu çizgiyi görürümYok canım daha yumurtlama olmamış yapmaya devam et..ben ilk iki ay adete 1 hafta kala bıraktım bu ay devam ettim adet olmam gereken gün yumurtlama oldu ve çatladı..bende geç yumurtlama oluyormuş meğer .bence adet olana kadar yılmadan yapmaya devam et canım
İnşallah canım sıvı alımına da dikkat et ben 3 saat öncesinden fln bırakıyorum sıvıyıBenim de adetime 8 gün kaldı o zaman yapmaya devam edeyim ben inşallah o koyu çizgiyi görürüm
Evet canım yumurtlama olmamış ama olmayabilir benim geçen ay hatta önceki ay yumurtlama olmadı adetin ilk gününden son gününe kadar takip ettim . Bu ay yumurtlama oldu sonundaKızlar acaba ben de mi problem var anlayamadım 4 gün sonra regl olacağım ağrılarım başladı bile ama hala mı yumurtlamadım bençok zor gerçekten bu testleri anlamak 24 ü silik diye oldu zannettim ama 25 i tekrar koyu oldu kafam iyice karıştı
Hmmm olmamış demekEvet canım yumurtlama olmamış ama olmayabilir benim geçen ay hatta önceki ay yumurtlama olmadı adetin ilk gününden son gününe kadar takip ettim . Bu ay yumurtlama oldu sonunda
Ben evlenmeden önce en az 3 sene istemiyorum diyordum 1 sene sonra eşim çok istiyor diye olsun dedim ama olmuyor olmuyor olmuyor . Hep aklıma ben hayatımı yaşamak istiyorum çocuk falan istemiyorum dediğim günler geliyor. Rabbim bilir tövbeler ediyorum şimdi ama ...Hmmm olmamış demekben her ay oluyor diye biliyordum yıllarca çocuk istemedim şimdi tam hazır hissetim kendimi ve sonuç yumurtlamam olmuyor
Ben 15 ocak yumurtlama gördüm 16 çatlama oldu. Ama bebek yoktutmadı sanırım nedeni ne olabilir ki
test yaptın mı canım ? Doktora gidiyor musun?
Bana doktorum bu testleri yapmamamı söyledi saatten saate bile değişiyormuş lh hormonu ben bir de çalıştığım için hep akşam yaptım bazen de gece doktor da bu testlerin kafa karıştığını akışına bırakmam gerektiğini söyledi ama işte içim rahat etmiyor böyle de görmek istiyorum ben gününü kaçırmamak için..Ben evlenmeden önce en az 3 sene istemiyorum diyordum 1 sene sonra eşim çok istiyor diye olsun dedim ama olmuyor olmuyor olmuyor . Hep aklıma ben hayatımı yaşamak istiyorum çocuk falan istemiyorum dediğim günler geliyor. Rabbim bilir tövbeler ediyorum şimdi ama ...
Her ay bir umut ben testleri 3 aydır yapıyorum sonunda bu ay yumurtlama görünce hamileymişim gibi sevindimşimdi bat bekliyorum yumurtlamamın olmadığı ay bile umudum vardı burada az silik ovülasyon testiyle bile hamile kalanları gördüm.
İnşallah siz de onlardan olursunuz ya da adete bir gün kala yumurtlayan da var
Benim de son gittiğim doktor ben bu testleri çok güvenilir bulmuyorum dedi ama onca insanın da bu testle hamile kaldığını görünce insan güveniyor.Bana doktorum bu testleri yapmamamı söyledi saatten saate bile değişiyormuş lh hormonu ben bir de çalıştığım için hep akşam yaptım bazen de gece doktor da bu testlerin kafa karıştığını akışına bırakmam gerektiğini söyledi ama işte içim rahat etmiyor böyle de görmek istiyorum ben gününü kaçırmamak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?