• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyonda negatif sonuç gebelik göstergesi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GamzeAlisan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
513
341
18
45
Merhaba kızlar, sat 23 Aralık. Döngü günüm 25-27 gün civarında. Ovülasyon testi ile pik günüm 8-9 Ocak. Değerlendirdik bugünleri. Bu ay 4.denememiz olucak. İlk kez de ovülasyon ile bu ay deniyoruz. Bugün yaptığım ovü testi negatif. Düne kadar silik de olsa belirgin olan test, bugün tamamen silinmiş. Bazı kişilerin regline yakın iyice koyulaşıp pozitife dönüyor ve bu şekilde gebeliğini öğrenmiş oluyorlar. Benim şimdi kafama takılan bu oldu. Öyleyse bende gebelik ihtimali yok 😫

Eklentiler

• 0F578164-79CB-41E3-823C-BF561B1ECDA7.webp
    0F578164-79CB-41E3-823C-BF561B1ECDA7.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba kızlar, sat 23 Aralık. Döngü günüm 25-27 gün civarında. Ovülasyon testi ile pik günüm 8-9 Ocak. Değerlendirdik bugünleri. Bu ay 4.denememiz olucak. İlk kez de ovülasyon ile bu ay deniyoruz. Bugün yaptığım ovü testi negatif. Düne kadar silik de olsa belirgin olan test, bugün tamamen silinmiş. Bazı kişilerin regline yakın iyice koyulaşıp pozitife dönüyor ve bu şekilde gebeliğini öğrenmiş oluyorlar. Benim şimdi kafama takılan bu oldu. Öyleyse bende gebelik ihtimali yok 😫
Yumurtlama yada çatlama olmadığı içindir üstünden 5 gün geçmiş bide normal bence bendede çatlama olduğu zaman çok hafif çizgi vardı

Yumurtlama yada çatlama olmadığı içindir üstünden 5 gün geçmiş bide normal bence bendede çatlama olduğu zaman çok hafif çizgi vardı
2 gün pik olduktan sonra silikleşti zaten. Regl e yakın tekrar koyulaşanlar var ve gebe olduklarını öğreniyorlar bu şekilde. Benimse reglime yakın 2.çizgi tamamen yok oldu 😞

2 gün pik olduktan sonra silikleşti zaten. Regl e yakın tekrar koyulaşanlar var ve gebe olduklarını öğreniyorlar bu şekilde. Benimse reglime yakın 2.çizgi tamamen yok oldu 😞
Çatlama olduğu için silikleşmiş eğer değerlendirdiyseniz yumurtlama ve çatlama gününü bekleyin hayırlısı herşeyin bende bekliyorum bakalım allahım inşallah nasip eder 🤲

Ya şöyle olabilir mi acaba çok sıvı alımı yapmış olabilir misin? Belki de o yüzden çizgi belirgin çıkmamıştır. Aklıma böyle bir ihtimal geldi ama doğru mu bilmiyorum

Neden kendini şartlandırıp ümitsizliğe sürüklüyorsun dır daha spermler yumurta buluşalı kaç gün olmuş da daha bi de ovulasyon testinde merhaba desin 😂sıkma canını sen adet olana kadar iki günde bir ilişkiye devam et ve unut tuttu mu tutmadı mı düşünme çok erken şimdi belli olmaz ovulasyon testi de yapma artık dediğim gibi adete kadar iki günde bir ilişki olsun yeter

Benimde regle 1 gün kala kıp kırmızıydı ama bişey çıkmadı maalesef gününde oldum 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 98BBCFE7-A53B-4701-BBC5-E5D2C9B02CED.webp
    98BBCFE7-A53B-4701-BBC5-E5D2C9B02CED.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 7CAE77C3-0B41-4EA8-AB81-C7A1DFEC59DD.webp
    7CAE77C3-0B41-4EA8-AB81-C7A1DFEC59DD.webp
    48 KB · Görüntüleme: 84
Evet koyu. Demek her zaman geçerli değilmiş. Bu şekilde öğrenenler olmuş da, ben de merak ettim. Sağol canım ☺️
Belki kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirim çünkü sonrasında ağrılı kahverengi kırmızı karışık adetten biraz daha farklı kanamam oldu ve ben adet zannettim Bugün araştırdığımda farkettim böyle bir ihtimali ben 2. Yumurtlama felan diye düşünmüştüm keşke gebelik yapsaydım ☹️🤷🏻‍♀️

Belki kimyasal gebelikte geçirmiş olabilirim çünkü sonrasında ağrılı kahverengi kırmızı karışık adetten biraz daha farklı kanamam oldu ve ben adet zannettim Bugün araştırdığımda farkettim böyle bir ihtimali ben 2. Yumurtlama felan diye düşünmüştüm keşke gebelik yapsaydım ☹️🤷🏻‍♀️
Yarın dene bence👍🏻

Back
X