Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testinde çift çizgi hep vardır. Önemli olan ikisinin eşit hatta mümkünse t çizgisinin c den koyu olması beklenir ozaman yumurtlama demektir. Test resmini eklersen yardımcı oluruzMerhaba Kızlar ovulasyon testinde çift çizgi çıkmış demek yumurtanın büyüdüğünü gösterir demi
Yani ikisi de eşit koyulukt olursa istenilen büyüklüğe gelmiş olur mu canmOvulasyon testinde çift çizgi hep vardır. Önemli olan ikisinin eşit hatta mümkünse t çizgisinin c den koyu olması beklenir ozaman yumurtlama demektir. Test resmini eklersen yardımcı oluruz
Evet ikisi eşit koyulukta ise yumurtlama demek üzerine sabah yazdığın test pik gibi ama çizgiler kurulduğu için tam birşey diyemiyorum sen daha iyi görürsün gözle eşit olup olmadığını. Akşam yazdığın testi on dakika olmadan resmini çekmişsin daha arkası pembe yada idarı çok koymuşsunY
Yani ikisi de eşit koyulukt olursa istenilen büyüklüğe gelmiş olur mu canm
Testlerini görmedim önceki nasıldılar pik oldu diyorsunda cnm,
bu attığın test pik değil yalnız,yumurtlama olup çatladıktan sonrada
adete doğru testlerde hafif koyulaşma olabilir lh hafif yükselebilir normaldir
bazen adete yakın yumurtlama olabilir adet biterbitmez yumurtlama olabilir
illaki döngünün ortasında olacak diye bi kural yok.
Demek ki oluyor ikinci yumurtlamaÜstteki ilk yumurtlama alttaki 2. Benim böyleydi canım
Tabi tabi oluyorDemek ki oluyor ikinci yumurtlama
Tamam canm çok sağ ol çift yumurtlama olduğunu bilmiyordumBugün yine koyuysa değerlendir canım
Pik değil o tesrtte.3 Eylül de oldu bu
Pik eşit oluyor demi ben onu çekmemişim bu çatlamaya yakın olan bir gün önce de aynı olmustu yani pik olunca nasıl oluyoPik değil o tesrtte.
Pko,da ne zaman yumurtlıyacağın belli olmaz maalesef hatta bazı aylarda yumurtlamada olmıyabilir olsada gelişmiyebilir biraz sabır o yüzden,,ama bu testin pik olmuş .Kızlar bende pco var ve adetin 43. Günü bugün, sizce bu yumurtlama mı yoksa lh hormonum göklere mi çıktı dersiniz