- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Yumurta takibi yaptirmadin mi canim? Catlatma ignesinde de hormon oldugu icin testlerin hatali cikmasi normal. Catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecmeden test yapma canim hatali cikabilir.Kızlar mrb,
Aşılama tedavisine başladık geçen hafta perş çatlatma iğnem yapıldı cumada aşılama..
Bu durumda yumurtam çatlamış oluo değilmi az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı niye öyle olduki kafam karıştı benim geçen hafta çatladysa bu şimdi tek çizgi olması gerekmiomu
Yapıldı canım iki güne bir gittim 18 mm olunca yaptı iğneyi, ovulasyon testi yaptım ben yumurtlamayı gösteriyor yani, geçen hafta çatladıysa nasıl şimdi yumurtlyr görnyrm onu anlamadımYumurta takibi yaptirmadin mi canim? Catlatma ignesinde de hormon oldugu icin testlerin hatali cikmasi normal. Catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecmeden test yapma canim hatali cikabilir.
Ama daha iki haftam var canım böyle erkende çıkabilirmikiÜmitlendirmek istemem ama ben oğluma hamile olduğumu ovulasyon testi ile reglime bir hafta kala öğrenmiştim.
Elimde değil canım çok takıyorum iki hafta nasıl geçck bilmiyorumAnlamam bu işlerden
Tek tavsiyem germeyin kendinizi neden o testi yapıp stres yaptınız ki şimdi
Tüp bebeğim var ve öncesinde de tedavi aşamasında da hiç gebelik testi bile yapmadım
Biraz olacağına bırakın bu işleri
tedaviyi olmuşsunuz bekleyin stres yapmayın
Aa progesteron alıyorum ondanmı ööle oldu acabaYumurta takibi yaptirmadin mi canim? Catlatma ignesinde de hormon oldugu icin testlerin hatali cikmasi normal. Catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecmeden test yapma canim hatali cikabilir.
yapılan iğne hcg içeriyor ve gebelik testi de yapsan ovu testi de yapsan iğneden sonraki 5-6 gün pozitif görürsün. iğnenin etkisi yani hepsi.Ama daha iki haftam var canım böyle erkende çıkabilirmiki
Yapıldı canım iki güne bir gittim 18 mm olunca yaptı iğneyi, ovulasyon testi yaptım ben yumurtlamayı gösteriyor yani, geçen hafta çatladıysa nasıl şimdi yumurtlyr görnyrm onu anlamadım
Çok tesekkür ederimmmyapılan iğne hcg içeriyor ve gebelik testi de yapsan ovu testi de yapsan iğneden sonraki 5-6 gün pozitif görürsün. iğnenin etkisi yani hepsi.
İnş canım çok saol haftaya cuma çağırdı dr kan testi için inşallah inşallah olur bu sefer hayırlısıylaYumurtlamiyorsin canim ignenin etkisi o. İgnenin uzerinden 2hafta gecmeden test yapma bos yere. İnşallah bebisin hayirlisiyla gelir :)
İnş canım çok saol haftaya cuma çağırdı dr kan testi için inşallah inşallah olur bu sefer hayırlısıyla
Merhaba testi tamamladınız mı acabaKizlar ovulasyon testine basladim ilk Denememde silik cikti ertesi gün hic bi sey cikmadi. 4 saat idrari tutup yapmadim ondan mi acaba bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?