• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar mrb,
Aşılama tedavisine başladık geçen hafta perş çatlatma iğnem yapıldı cumada aşılama..
Bu durumda yumurtam çatlamış oluo değilmi az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı niye öyle olduki kafam karıştı benim geçen hafta çatladysa bu şimdi tek çizgi olması gerekmiomu

Kızlar mrb,
Aşılama tedavisine başladık geçen hafta perş çatlatma iğnem yapıldı cumada aşılama..
Bu durumda yumurtam çatlamış oluo değilmi az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı niye öyle olduki kafam karıştı benim geçen hafta çatladysa bu şimdi tek çizgi olması gerekmiomu
Yumurta takibi yaptirmadin mi canim? Catlatma ignesinde de hormon oldugu icin testlerin hatali cikmasi normal. Catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecmeden test yapma canim hatali cikabilir.

Anlamam bu işlerden

Tek tavsiyem germeyin kendinizi neden o testi yapıp stres yaptınız ki şimdi

Tüp bebeğim var ve öncesinde de tedavi aşamasında da hiç gebelik testi bile yapmadım

Biraz olacağına bırakın bu işleri

tedaviyi olmuşsunuz bekleyin stres yapmayın

Yumurta takibi yaptirmadin mi canim? Catlatma ignesinde de hormon oldugu icin testlerin hatali cikmasi normal. Catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecmeden test yapma canim hatali cikabilir.
Yapıldı canım iki güne bir gittim 18 mm olunca yaptı iğneyi, ovulasyon testi yaptım ben yumurtlamayı gösteriyor yani, geçen hafta çatladıysa nasıl şimdi yumurtlyr görnyrm onu anlamadım

Anlamam bu işlerden

Tek tavsiyem germeyin kendinizi neden o testi yapıp stres yaptınız ki şimdi

Tüp bebeğim var ve öncesinde de tedavi aşamasında da hiç gebelik testi bile yapmadım

Biraz olacağına bırakın bu işleri

tedaviyi olmuşsunuz bekleyin stres yapmayın
Elimde değil canım çok takıyorum iki hafta nasıl geçck bilmiyorum :(

Yapıldı canım iki güne bir gittim 18 mm olunca yaptı iğneyi, ovulasyon testi yaptım ben yumurtlamayı gösteriyor yani, geçen hafta çatladıysa nasıl şimdi yumurtlyr görnyrm onu anlamadım

Yumurtlamiyorsin canim ignenin etkisi o. İgnenin uzerinden 2hafta gecmeden test yapma bos yere. İnşallah bebisin hayirlisiyla gelir :)

Igneden o du anda gebelık testı de yapsan pozıtıf cıkabılır hormon verıkdıgı ıcın vucuduna sonuclara ınanma bence testte yapma tatlım kanda cıkacak gercek sonucların o da asılamadan 12 14 gun snra oluyor ınsallah tutar :)

Kizlar ovulasyon testine basladim ilk Denememde silik cikti ertesi gün hic bi sey cikmadi. 4 saat idrari tutup yapmadim ondan mi acaba bilemedim.

Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Back