Ovülasyon

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
209
40
13
30
Ovülasyon testi yapmaya 16 snda başladm 17 sinden beri pozitif biz sadece 17 ve 19 u değerlendirdk yetersiz mi sizce

Yeterli olabilir 17 sinde pik gördüysen ama genelde yumurtlama gördüğün günde 3 gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi oluyor

Yeterli olabilir 17 sinde pik gördüysen ama genelde yumurtlama gördüğün günde 3 gün gün aşırı değerlendirmek daha iyi oluyor
Evet hep öyle yazıyor ama malesef eşimin işinden dolayı pek fırsat olmadı 17 ve 19 u oldu zaten en koyu günlerdi gerisi nasip artk napalm

Evet hep öyle yazıyor ama malesef eşimin işinden dolayı pek fırsat olmadı 17 ve 19 u oldu zaten en koyu günlerdi gerisi nasip artk napalm
Öyle tabiki ne zaman neyin nasip olacağı belli olmaz bu Rabbimin vereceği bişey ben tam düzgün değerlendirdim bu ay yumurtlama çatlama 3 gün gün aşırı değerlendirme falan ama bakalım belki bana nasip olmayacak sana nasip olacak

Rabbim hakkımızda en uygun zamanı bilir bakalm inşallah

Benm testim 17 sinde pik oldı değerlendirdim 18 inde çizgi kayboldu hemen ümit kendimi sonraki günler yeniden pozitif oldu bu ay değişikl gidiyorz bakalm

kızlar sanırım bugün pik değerlendirdik ama kaç gün ben pili gördükten sonra değerlendirmeliyim kaç gün daha ilişki olmalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…