• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

nihalbera

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
202
54
13
36
Merhaba arkadaşlar yumurtlama akıntısı illaki iki parmak arası uzayan mi olmalı? Hamilelik istediğim için bu ay takvimle takip ettim yumurtlama dönemine girdiğimde akıntı başladı ama su gibiydi ve kokusuzdu bir iki gün sonra seffaf kaygan ama iki parmak arası uzamayan bir akıntı geldi iki gün falan sürdü geçti şimdi ise çok az beyaz kuru akinti geliyo şimdi ben yumurtlayanadimmi ( tavuk gibi hissettim)

Bence yumurtlamadır ıslak su gibi akıntı bende de tam 14.günde oluyor. Ondan 2 gün önce falan uzayan akıntı da oluyor ama. Yumurtlama günü her türlü akıntıda bi artış oluyor şeffafsa yumurtlamadır bence

Bence yumurtlamadır ıslak su gibi akıntı bende de tam 14.günde oluyor. Ondan 2 gün önce falan uzayan akıntı da oluyor ama. Yumurtlama günü her türlü akıntıda bi artış oluyor şeffafsa yumurtlamadır bence
Teşekkür ederim cevapladiginiz için. Bu konuda hiç bilgim yok hiç dikkat etmedim ilk kez bu ay dikkat ettim ama uzayan akıntı hiç gelmedi kaygan su gibi geldi hep.gobegim sağlı sollu batma gibi bişey oluyo.burada okuduğum hep uzayan akıntı oluyormuş yumurtlamada.

Teşekkür ederim cevapladiginiz için. Bu konuda hiç bilgim yok hiç dikkat etmedim ilk kez bu ay dikkat ettim ama uzayan akıntı hiç gelmedi kaygan su gibi geldi hep.gobegim sağlı sollu batma gibi bişey oluyo.burada okuduğum hep uzayan akıntı oluyormuş yumurtlamada.
Ovulasyon testiyle takip etmenizi tavsiye ederim kafa daha rahat oluyor

Yumurtlamadır bence. En yoğun olduğu gün çatlamanın olduğu gün oluyor ve bazen en yoğun olduğunda denk gelemeyebiliyoruz o akıntıya.

Ovulasyon testiyle takip etmenizi tavsiye ederim kafa daha rahat oluyor
Bu ayda onu deniycem.aslinda aklımda o vardı ama bu sitede Ateş ölçme ve akıntı takibi daha güvenli diye okumuştum bunu denemek istedim ama beceremedim ya da yumurtlama olmadı .bidahaki ay lh testiyle devam edicem

Yumurtlamadır bence. En yoğun olduğu gün çatlamanın olduğu gün oluyor ve bazen en yoğun olduğunda denk gelemeyebiliyoruz o akıntıya.
Yumurtlamada göbeğin iki yanında yani tam sağ sol yumurta kisimlarinda sancı olurmu. Yumurtlama haftası bitti akintimda bitti ama sağlı sollu sancı giriyo hala ara ara

Yumurtlamada göbeğin iki yanında yani tam sağ sol yumurta kisimlarinda sancı olurmu. Yumurtlama haftası bitti akintimda bitti ama sağlı sollu sancı giriyo hala ara ara
Oluyordu bende yani herkeste farklı oluyordur belirti. Akıntı bende çok oluyordu 5 gün kadar sürerdi.

Oluyordu bende yani herkeste farklı oluyordur belirti. Akıntı bende çok oluyordu 5 gün kadar sürerdi.
Çok teşekkür ederim cevap için.son olarak yumurtlamanın bittiğini nasıl anlarız.takvime göre yumurtlama haftasından sonra bir gün beyaz sarı akıntım geldi o bitti demek mi

24 u başladı 29 çatlama günü(takvime göre inşallah bu ay test kullanacam sanırım o daha güvenilir olacak benim için)

Back