Ovulasyon

betbetsev

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
13
9
1
30
Adete 4 gün kaldı ovulasyon testi hala cift çizgi çıkıyo erken gebelik testi ve normal kaset test bos çıktı gebelik olma ihtimali olabilirmi boyle bi durum yasayaniniz varmi

Eklentiler

• 1000048164.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 19
Adete 4 gün kaldı ovulasyon testi hala cift çizgi çıkıyo erken gebelik testi ve normal kaset test bos çıktı gebelik olma ihtimali olabilirmi boyle bi durum yasayaniniz varmi
Bu testlere ilk 5 dk bakacaksın canım kaldıkça çizgiler belirginleşiyor çünkü

Biliyorum ilk 5 dk icinde zaten bunlardan bi tik daha az belirgindi bekledikce daha koyulasiyo onun farkindayim ama son 4 gundur cift cizgi belirgin sekilde çıkıyo

26sından sonra yumurtlaman olmuş görünüyor burda yanılmıyorsam o günden itibaren hergün ilişki olsaydı 29 da tam yumurtlama olmuş

26sından sonra yumurtlaman olmuş görünüyor burda yanılmıyorsam o günden itibaren hergün ilişki olsaydı 29 da tam yumurtlama olmuş
Aynen 29 undan sonra cizgi siliniyo 12 sinde tekrar koyulasmaya basliyo ve hala ayni 2 dk önce yaptigim sonucta bu sekilde adete 3 gun kaldi

Eklentiler

• 1000048237.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba testi yeni yaptım pozitif sayılırmı birde nasıl değerlendiriyorsunuz pozitif ise

Eklentiler

• IMG_4989.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 10
Kimi insanın 2 defa yumurtlaması olabilirmiş öyle duymuştum fakat sen daha çok ya iki çizginin koyu yada iki çizginin biraz silik halini baz al testinde arkasında da öyle yazar zaten yumurtlama devam ediyor olabilir ama bence senin asıl yumurtlaman 29 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…