Ovülasyon

elifp11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
47
8
25
24 ekimde ilaç kullanarak adet oldum 29 Ekim de bitti ben de ovülasyon testine başladım hep silik çizgi çıkıyor ama 2 gündür kasık ağrısı var yumurtlama olduğu için mi sizce yoksa testi 24 saatte yaptığımız için çatladığını yakalayamadım mı ayın başından beri 2 gün de veya 3 günde bir ilişkiye giriyorum ama ağrım var sizce yumurtlama ağrısı mı

Eklentiler

• IMG_4223.jpeg
    IMG_4223.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 34
24 ekimde ilaç kullanarak adet oldum 29 Ekim de bitti ben de ovülasyon testine başladım hep silik çizgi çıkıyor ama 2 gündür kasık ağrısı var yumurtlama olduğu için mi sizce yoksa testi 24 saatte yaptığımız için çatladığını yakalayamadım mı ayın başından beri 2 gün de veya 3 günde bir ilişkiye giriyorum ama ağrım var sizce yumurtlama ağrısı mı

Testlere devam et pik yok henüz canın

Testlere devam et pik yok henüz canın
Birde ben birşey sormak istiyorum ovulasyon testi bu ay ilk deneyisimdi bugünde olmazsam adetim 2 gün gecikmiş oluyor dün biraz ağrım vardı kasığımda pedde bir iki damla gibi kahverengi olmuştu ve dünden 2 3 gün öncede bı akıntım olmuştu rengi çamur gibi yani açık renk kahverengimsi vardı normalde adetlerim ağrılı geçer ama şuan hiç birşey yok sadece göğüs uçlarım çok sızlıyor bu avulasyon tastleri gebeligi de gösteriyor diyorlar doğru mu bilmem bugum yaptım silik çizgi çıktı bu normalde bu testte hep çıkıyor mu yoksa

X