- 26 Nisan 2024
- 115
- 28
- 25
- Konu Sahibi Yuppidemek
Merhaba , ilk defa deniyorum bu testleri yardımcı olur musunuz ? üstteki 27 Mayıs Alttaki ise 29 Mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o günü değerlendirdik 28 mayisi da aynı şekilde şimdi silikleşene kadar devam mı etmeliyim27 Mayıs senin yumurtlama günü tam Ogün değerlendirme gerekiyor du tam koyu çıkmış t çizgisi keşke eşinle birlikte olsaydı çocuk olmak imkanın var
Ayen öyle vllahi süresi bitiSilikleşmeye başlamış zaten bu yumurtanın çatladığı anlamına gelir daha devam etmene gerek yok pikten sonra silikleştikten sonra daha gerek yok
Anladım çok teşekkür ederimSilikleşmeye başlamış zaten bu yumurtanın çatladığı anlamına gelir daha devam etmene gerek yok pikten sonra silikleştikten sonra daha gerek yok
TeşekkürlerAyen öyle vllahi süresi biti
Şimdi sadece beklemeliyim dimi gebelik testi içinSilikleşmeye başlamış zaten bu yumurtanın çatladığı anlamına gelir daha devam etmene gerek yok pikten sonra silikleştikten sonra daha gerek yok
Merhaba, kaçıncı denemenizŞimdi sadece beklemeliyim dimi gebelik testi için
Aşırı tecrübesizim ovulasyon testi ilk defa yapıyorumMerhaba, kaçıncı denemeniz
Hayır gebelik için kaçıncı denemenizAşırı tecrübesizim ovulasyon testi ilk defa yapıyorum
3 . Aya gidiyorumHayır gebelik için kaçıncı denemeniz
Bende bu ay ilk defa ovulasyon demiyorum
Evet tatlıım beklenen adet tarihinin üzerinden birkaç gün geçince evde sabah ilk idrarla test yaparsan net sonuç alırsınŞimdi sadece beklemeliyim dimi gebelik testi için
Bende 5. Ay3 . Aya gidiyorum
Bende 5. Ay
Günlerimiz aynı gibi ayın 26 ve 27 sinde pik gördüm inşallah olumlu sonuçlar alırız
İnşallah canım 8 Haziran adet günüm mutlaka buraya yazarımAynı kader :) ve mutlaka haberleşelim inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Benimde adette değişiklik oluyor ne zaman test yapacaksınİnşallah canım 8 Haziran adet günüm mutlaka buraya yazarım
6 veya 7 sindeBenimde adette değişiklik oluyor ne zaman test yapacaksın
Aa oyle mi söylediğin iyi oldu bende ona göre yapayım6 veya 7 sinde
Çünkü pikten 12 gün sonra belli oluyormuş
Hadi hayırlısı olsun ikimiz içindeAa oyle mi söylediğin iyi oldu bende ona göre yapayım