Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım c çizgisi gibi koyuluk olması gerekiyor örnek olarak attım 17.gün pozitif aynı gün çatlama olduOvulasyon testim pozitif mi yorumlar mısınız?
Teşekkür ederim eskiden yaptıklarım falan koyu olmadığında hiç bu kadar bile çıkmıyordu da o yüzden sormak istedim.Birde adetime 5 gün falan kaldı da birkaç belirti tarzı şeyler yaşıyorum elimde de gebelik testi yok o yüzden bari ovulasyon yapayım dedimHayır canım c çizgisi gibi koyuluk olması gerekiyor örnek olarak attım
Aa siz yumurtlama değil gebelik için diyorsunuz bende ovülasyonla gebeliğimi öğrenmiştim c silik t daha koyu çıkmıştı, adet yaklaştıkça lh hormonunda artış olabiliyor şuan gebelik var mı yok mu bilemeyiz baya silik umarım hamilesindirTeşekkür ederim eskiden yaptıklarım falan koyu olmadığında hiç bu kadar bile çıkmıyordu da o yüzden sormak istedim.Birde adetime 5 gün falan kaldı da birkaç belirti tarzı şeyler yaşıyorum elimde de gebelik testi yok o yüzden bari ovulasyon yapayım dedim
Umarım teşekkür ederim.Bende ovulasyonla öğrendim dedinizya hani gebelik durumunda nasıl oluyo?Aa siz yumurtlama değil gebelik için diyorsunuz bende ovülasyonla gebeliğimi öğrenmiştim c silik t daha koyu çıkmıştı, adet yaklaştıkça lh hormonunda artış olabiliyor şuan gebelik var mı yok mu bilemeyiz baya silik umarım hamilesindir
Hamileyseyseniz C çizgisi silik T çizgisi daha koyu çıkıyor tabi benim boş gebelik oldu 9 ay geçti üstünden. Örnek olarak görmek isterseniz Google yazın çıkar elimde bulunmuyor yaptığım test attımUmarım teşekkür ederim.Bende ovulasyonla öğrendim dedinizya hani gebelik durumunda nasıl oluyo?
Anladım çok teşekkür ederimHamileyseyseniz C çizgisi silik T çizgisi daha koyu çıkıyor tabi benim boş gebelik oldu 9 ay geçti üstünden. Örnek olarak görmek isterseniz Google yazın çıkar elimde bulunmuyor yaptığım test attım
Rica ederim güzel haberle gelin inşallahAnladım çok teşekkür ederim
İnşallahRica ederim güzel haberle gelin inşallah
Merhaba sonucunuz ne oldu . Bende aşılama yaptım 5 günüm kaldıAdetime 5 gün kaldı bazı belirtiler yaşıyorum elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım yorumlar mısınız?
Ben maalesef adet oldumMerhaba sonucunuz ne oldu . Bende aşılama yaptım 5 günüm kaldı
Bendedi de ovulasyonda böyle çıktı
Merhaba benimkini de yorumlarmisniz 15 mayıs adet oldum ustteki ilk üç çubuk adetten sonra 18 gune denk geliyorHayır canım c çizgisi gibi koyuluk olması gerekiyor örnek olarak attım 17.gün pozitif aynı gün çatlama oldu
Merhaba benimkini de yorumlarmisniz 15 mayıs adet oldum ustteki ilk üç çubuk adetten sonra 18 gune denk geliyor
Aslında pek edemiyorum cunki cok susuyorum cok etkiliyor sanirim
Teşekkür ederim daha dikkat ediyim sanırım bu ay yumurtlama dim Eylül ayında kimyasal gebelik gecirmistim etkisi olabilirAslında pek edemiyorum cunki cok susuyorum cok etkiliyor sanirim
Evet seyreltiği için koyulaşma göremezsin canım sen gün aşırı ilişki yap su içmemen gerekiyor 2 saatAslında pek edemiyorum cunki cok susuyorum cok etkiliyor sanirim