• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavendor060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
55
17
3
29
Kızlar bne ovulasyon testi yapmaya başlayalı 3 gün oldu. Testi yapıyorum 5 dk da doğru sonuç veriyor. Hatta 10 dk sonrasındaki sonucu dikkate almayın yazıyo. Ama az önce dikkatimi çekti 3 testte yaptığım zaman çıkan sonuçtan bir tık daha koyulaşmış. Zaman geçtikçe böyle olması normal mi

Evet ikisi de koyulaşana kadar yapmaya devam et hergun daha da koyulasacak sonra ikisi eşit olacak sonra tekrar siliklesmeye baslayacak

Kızlar bne ovulasyon testi yapmaya başlayalı 3 gün oldu. Testi yapıyorum 5 dk da doğru sonuç veriyor. Hatta 10 dk sonrasındaki sonucu dikkate almayın yazıyo. Ama az önce dikkatimi çekti 3 testte yaptığım zaman çıkan sonuçtan bir tık daha koyulaşmış. Zaman geçtikçe böyle olması normal mi
Evet canım koyulaşana kadar yapmalısın koyulasınca yumurtlama oluyor ben Bi bayan eşliğinde yapmıstım koyulaşmaya başlayınca baya koyu gıbı olunca başlıyorduk çalışmaya koyulaşıncada yapıyorduk sonra silikleşicek yumurtlama bitince sen degerlendır gunleri

İlk yaptığım gün 2. Çizgi silik çıkmıştı. Kaç gün içinde net koyulaşıyor?
Bilginiz var mı?

İlk yaptığım gün 2. Çizgi silik çıkmıştı. Kaç gün içinde net koyulaşıyor?
Bilginiz var mı?
Ikisi de eşit koyulukta olunca pik oluyor ben biraz koyu gordu sonra ertesi 3 gün silikti sonra bi anda kopkoyu cıktı hatta ilk ısrarla yaptım diye 2 saat sonra tekrarladim yine koyuydu ertesi gün siliklesti

Birkaç gün her gün yapmak gerekiyor sanırım. Bugünkü düne göre daha silik çıktı. İlk defa deniyorum bu testi de.

Birkaç gün her gün yapmak gerekiyor sanırım. Bugünkü düne göre daha silik çıktı. İlk defa deniyorum bu testi de.
Tabi ki saati saatine yapman lazım sıvı alımı yapmayacaksin 2 3 saat

Back
X