• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar gecen ay adetin 24.gunu yumurtladim ama bu ay gecikicek sanirim sag tarafimda bikac gundur yumurtalik agrisi yasiyorum ve ovulasyon testinidr duzenli yaparim hep bu ay nedense cok kararsiz kaldim surekli cift cizgi cikiyo bi turlu yumurtlama goremedim sanirim yumurtam buyumeden catliyo pco olabilrimiyim bilmiyorum adet olursam hormon testi yaptiricam testlerden yola cikarak bana yardimci olbilcek varmi sizinde boylemi cikardi hep

Eklentiler

• IMG-20201224-WA0030.webp
    IMG-20201224-WA0030.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar gecen ay adetin 24.gunu yumurtladim ama bu ay gecikicek sanirim sag tarafimda bikac gundur yumurtalik agrisi yasiyorum ve ovulasyon testinidr duzenli yaparim hep bu ay nedense cok kararsiz kaldim surekli cift cizgi cikiyo bi turlu yumurtlama goremedim sanirim yumurtam buyumeden catliyo pco olabilrimiyim bilmiyorum adet olursam hormon testi yaptiricam testlerden yola cikarak bana yardimci olbilcek varmi sizinde boylemi cikardi hep
Yardimci olabilcek varmi

Yardimci olabilcek varmi
Bu ay benim de öyle maalesef. Kasıklarımda sürekli hafif ağrı var ve testte her gün 2. Çizgi silik de olsa çıkıyor. Pko teşhisi yok ama amh 5.14 çıktı (yaş 39) yaşayan varsa cevap lütfen🙏

Back
X