Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi

Ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir miEki Görüntüle 2661025
Yumurtlama olmuş canım 3 gün üst üste ilişki yap testi yapmaya devam et silikleşicektir böyle çıktıktan sonra silikleşince çatlamış oluyo takip etmeye devam et bu günden itibaren ilişki olsun

Yumurtlama olmuş canım 3 gün üst üste ilişki yap testi yapmaya devam et silikleşicektir böyle çıktıktan sonra silikleşince çatlamış oluyo takip etmeye devam et bu günden itibaren ilişki olsun
Çok teşekkür ederim üst üste yapamazsak da olur demi

Çok teşekkür ederim üst üste yapamazsak da olur demi
Olmaz tavsiyeler böyle sperm sayısında bi sorun yoksa üst üstede bi sorun olmaz aksine çok iyi tutar yumurtayı hatta piki gördüğün zaman 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün daha ilişki sonra bekle diyolar

Olmaz tavsiyeler böyle sperm sayısında bi sorun yoksa üst üstede bi sorun olmaz aksine çok iyi tutar yumurtayı hatta piki gördüğün zaman 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün daha ilişki sonra bekle diyolar
Çok teşekkür ederim ovulasyon testi bulamadım yapmadım bugün yarını beklcem artık napym

Kızlar dün ovulasyon testi bulamadım bugün de böyle çıktı sizce çatlama oldu mu

Biri sabah 7de biri simdiki kizlar sizce yaklasiyormu ovulasyon ben pcosum ve 17.gunden once asla yumjrtlamazdim bu ay tedaviyi biraktim ve 10.gunde ovu testim boyle cok saskinim

Eklentiler

• IMG_20200717_123747.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…