Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama olmuş canım 3 gün üst üste ilişki yap testi yapmaya devam et silikleşicektir böyle çıktıktan sonra silikleşince çatlamış oluyo takip etmeye devam et bu günden itibaren ilişki olsun
Yumurtlama olmuş canım 3 gün üst üste ilişki yap testi yapmaya devam et silikleşicektir böyle çıktıktan sonra silikleşince çatlamış oluyo takip etmeye devam et bu günden itibaren ilişki olsun
Olmaz tavsiyeler böyle sperm sayısında bi sorun yoksa üst üstede bi sorun olmaz aksine çok iyi tutar yumurtayı hatta piki gördüğün zaman 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün daha ilişki sonra bekle diyolar
Olmaz tavsiyeler böyle sperm sayısında bi sorun yoksa üst üstede bi sorun olmaz aksine çok iyi tutar yumurtayı hatta piki gördüğün zaman 3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün daha ilişki sonra bekle diyolar
Biri sabah 7de biri simdiki kizlar sizce yaklasiyormu ovulasyon ben pcosum ve 17.gunden once asla yumjrtlamazdim bu ay tedaviyi biraktim ve 10.gunde ovu testim boyle cok saskinim