İnstagram dan coklu strip test aldım ovulasyon_emel olması lazım gayet güzel ve dogru. 3 gebeligimde onunla yakaladım ama nasip olmadıKullandığınız ovulasyon testleri, markalari, fiyatlari ne kadarının doğru olup olmadığını konușalımmı arkadașlar? Kararsızım..
Peki bu testlemi gebeligi yakaladiniz bu gebeliginizde acaba?Bende laboquick kullandım fiyatı uygun ve doğru sonuç veriyor başka markalara çok uçuk ücret ödemektense bunu öneririm
Evet çift çizgi gördüğüm ve silikleştiği gün değerlendirdik daha öncesinde şehir dışındaydım tam yumurtlama günü eve gelmişim testi yaptım çift çizgiydi ve 2 gün önce öğrendim bende gebeliğimiPeki bu testlemi gebeligi yakaladiniz bu gebeliginizde acaba?
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin dualarinizda bizleride unutmayin insallahEvet çift çizgi gördüğüm ve silikleştiği gün değerlendirdik daha öncesinde şehir dışındaydım tam yumurtlama günü eve gelmişim testi yaptım çift çizgiydi ve 2 gün önce öğrendim bende gebeliğimi
İnşAllah daha tekrar kan vereceğim bakalım değerim yükselecek mı sizlerde bana edin yükselsin değerim. İnşAllah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınızAllah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin dualarinizda bizleride unutmayin insallah
Amin insallah insallah yukselir bebișin sana tutunurİnşAllah daha tekrar kan vereceğim bakalım değerim yükselecek mı sizlerde bana edin yükselsin değerim. İnşAllah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız❤
Bir gebenin günlüğünden aldım innovita ovulasyon testi ikinci denemem di çok şükür bu ay gebelik haberimi aldımKullandığınız ovulasyon testleri, markalari, fiyatlari ne kadarının doğru olup olmadığını konușalımmı arkadașlar? Kararsızım..