Ovulasyon

elferdgn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
478
454
Kullandığınız ovulasyon testleri, markalari, fiyatlari ne kadarının doğru olup olmadığını konușalımmı arkadașlar? Kararsızım..

Bende laboquick kullandım fiyatı uygun ve doğru sonuç veriyor başka markalara çok uçuk ücret ödemektense bunu öneririm

Kullandığınız ovulasyon testleri, markalari, fiyatlari ne kadarının doğru olup olmadığını konușalımmı arkadașlar? Kararsızım..
İnstagram dan coklu strip test aldım ovulasyon_emel olması lazım gayet güzel ve dogru. 3 gebeligimde onunla yakaladım ama nasip olmadı

Instagram'da birgebeningünlüğü diye bi sayfa var canım strip test satıyor kesin garanti veririm zaten kk de birçok kişi de oradan alıyor, bana da buradan önerdiler

Peki bu testlemi gebeligi yakaladiniz bu gebeliginizde acaba?
Evet çift çizgi gördüğüm ve silikleştiği gün değerlendirdik daha öncesinde şehir dışındaydım tam yumurtlama günü eve gelmişim testi yaptım çift çizgiydi ve 2 gün önce öğrendim bende gebeliğimi

Evet çift çizgi gördüğüm ve silikleştiği gün değerlendirdik daha öncesinde şehir dışındaydım tam yumurtlama günü eve gelmişim testi yaptım çift çizgiydi ve 2 gün önce öğrendim bende gebeliğimi
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin dualarinizda bizleride unutmayin insallah🙏🏻🤗

Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin dualarinizda bizleride unutmayin insallah🙏🏻🤗
İnşAllah daha tekrar kan vereceğim bakalım değerim yükselecek mı sizlerde bana edin yükselsin değerim. İnşAllah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız🤗🤗

Bir gebenin günlüğünden aldım innovita ovulasyon testi ikinci denemem di çok şükür bu ay gebelik haberimi aldım

X