Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sena7373

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
28
1
1
26
Arkadaşlar merhaba ben 2 buçuk ay önce ddüşük yaptım..düşükten sonra ilk adetim 6 eylülde oldu.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.ovülasyon testi aldım dün ve bugün yaptım tek çizgi çıktı normalde yumurtlama bugünlerde olması lazım..yanlış çıkma ihtimali nedir bilgisi olan yazabilir mi

tuvalete gidin idrarınızı yapın ve yaklaşık 4 saat çok fazla sıvı almayın.biriken idrarla yine gidin. testi yapın.5.dakikada görülen çizgiyi dikkate alın. eğer 2.çizgi kontrol çizgisi gibi koyu değilse LH pik yapmamıştır. bu şekild eyapmaya devam edin. eğer ki PCO iseniz ve adetleriniz düzensizse o testi yavaşça elinizden bırakın çünkü LH pco da bir artıp bir azaltığı için asla dğru yanıt alamazsınız.

Hayır herhangi bir sorunum yok çok şükür..sadece tek çizgi oldu ikisi de...bugünde oruçluyum hiç sıvı almadım akşam tekrar deneyecem

Hayır herhangi bir sorunum yok çok şükür..sadece tek çizgi oldu ikisi de...bugünde oruçluyum hiç sıvı almadım akşam tekrar deneyecem
Maalesef her ay ayni günde yumurtlayacağiz diye bir kaide yok 9. Günden başlayıp çift çizgi görene kadar devam edin. Bir çok faktör yumurtlamayı etkiliyor döngüde olması gerektiğinden daha erken ve ya daha geç yumurtlayabiliriz. Hergün aynı saatte testi yenilemeye özen gösterin.

Şimdi tekrar denedim çok hafif ikinci çizgi görünüyor acaba yumurtlama ya yakın demek mi bu

illa aynı gün olmalı diye bir kural yok maalesef. Benim çift çizgi bazen 14. gün bazen 15 bazen 16 da çıkıyor. Sen yapmaya devam et testleri

Kafana takma arkadaşım. Benim gecen ay 12. Gun pik olsu bu ay 16. Gun kurtaj ya da düşük sonrasi normal sen denemeye devam et rahat ol o yumurta gelecek ins.
Ayrica pik yapinca en az 12 gün sonra geliyor benim.

merhabalar, ben 11. gün doktora muayene olduğum gün ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 12. 13. günlerde T çizgisi hiç yoktu. Normal mi acaba, ilk defa uyguladım pek bilgim yok..

Merhaba kızlar yorumunuz nedir?
soğan kürü yaptım ben normalde 32 -35 -40 falan değişiyordu adet döngülerim
kürden sonra düzne girdi 30 günde bir oluyorum artık artık. 21. gün akşamında ovülasyon testinde çift koyu çizgiyi görgüm 3 gün değerlendrdim durumu ama hala 6 gün oldu ovülasyondan sonra bugunde silikden birazdaha canlı çizgi var hala normalmi bu adete 3- 4 gün var hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…