• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
53
Merhaba arkadaslar benim bi sorum olacak. Ovulasyon donemini nasil hesapliyorsunuz acaba? Doktor anlatiyor pek anlayamiyorum 14.cu gunden bahsetti ama anladigim kadariyla 28 gunde bir adet olanlar icin gecerli. Ben 25 günde bir oluyorum hic sasmiyo bi ocakta 30 gun arayla oldu.
Ve ovulasyon donemi belirtileri nelerdir?
Bilginiz varmi acaba?
Tesekkurler

Benim ovülasyon belirtilerim kasik agrisi ve yogun akinti ama baya yogun. Birde ovü test kullaniyorum gecen ay belirtiler olunca test yaptim ve hemen pozitif oldu test. Ama gebelik olmadi Allahin takdiri.. Bu ayda catlama belirtsi olmadi malesef :( testte yaptim pozitif i yakalayamadim

Kızlar dün test yapamadım evde yoktum sıvı alımına dikkat ettim ve bugün yaptım resme bakın ben şoktayım kaçgündür yapıyorum böyle net değildi bugün yarın ve sonraki günü değerlendirmem gerekiyor sanırım ağlıcam şimdi ya sanki gebelik öğrendim öyle olsa demekki ne olacak düşükten sonra daha hassas oluyoruz demekki rabbim inş sonucu pozitif olur cvp yazın kızlar bakın ne olur

Eklentiler

• 1183961F-CB49-438D-8EF3-DF12FF22440F.jpeg
    1183961F-CB49-438D-8EF3-DF12FF22440F.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 96
T çizgisi C den daha koyu belki net değildir burada ama şimdi bugün birliktelik olsunmu yarınmı olsun bilgi verin kızlar lütfen yoksa bugünden itibaren şu 3 günümü değerlendirelim

T çizgisi C den daha koyu belki net değildir burada ama şimdi bugün birliktelik olsunmu yarınmı olsun bilgi verin kızlar lütfen yoksa bugünden itibaren şu 3 günümü değerlendirelim
Ben de çarşamba akşam yakaladım aynı böyleydi koyuluğu. O günden beri her akşam denedik :)) pcos lu olunca mucize gibi geldi bana da hiç böyle çıkmazdı. Ama yumurtlama ağrısı falan olmadı hiç sadece koyu çizgiden 2 gün önce uzayan akıntı olmuştu. Umarım yumurtluyoruzdur

Ben de çarşamba akşam yakaladım aynı böyleydi koyuluğu. O günden beri her akşam denedik :)) pcos lu olunca mucize gibi geldi bana da hiç böyle çıkmazdı. Ama yumurtlama ağrısı falan olmadı hiç sadece koyu çizgiden 2 gün önce uzayan akıntı olmuştu. Umarım yumurtluyoruzdur
İnş canım benim bende iki gündür kasık ağrısı bel ağrısı var özellikle kasıklarım ağrıyo sol taraf daha fazla rabbim nasip etsin isteyen herkeze hep dua ediyorum herkez içinde kendim içinde

İnş canım benim bende iki gündür kasık ağrısı bel ağrısı var özellikle kasıklarım ağrıyo sol taraf daha fazla rabbim nasip etsin isteyen herkeze hep dua ediyorum herkez içinde kendim içinde
Benim ağrı yok çatlamadı mı acaba ama niye o kadar koyu olsun hiç öyle olmamıştı ne zormuş ya ben de korunmayı bırakınca hemen kalırım sanıyodum 1 yıl oluyo :( srn de dene canım bu ara sık sık inş tutar

Hayirlisi olsun insAllah umarim dilediginiz ne varsa basiniza gelir :)) Rabbim isteyene istedigini versin insAllah benim sag taraf agriyordu dun igne igne batti bilemedim biseyde yapmadik hayirlisi olsun Allaha biraktim :)

Hayirlisi olsun insAllah umarim dilediginiz ne varsa basiniza gelir :)) Rabbim isteyene istedigini versin insAllah benim sag taraf agriyordu dun igne igne batti bilemedim biseyde yapmadik hayirlisi olsun Allaha biraktim :)
Yumurtlama tarihlerinize yakınsa yumurtlama olmuştur belki ve 24 saat canlı kalabiliyor belki de gec değildir denemek için :)

Yumurtlama tarihlerinize yakınsa yumurtlama olmuştur belki ve 24 saat canlı kalabiliyor belki de gec değildir denemek için :)
Bilemicem artik isten yeni ciktim bisey yapmak icin cok fazla yorgunum :) cabalamadan Armut pis agzima dus olmaz biliyorumda baska sefere artik :)

Kizlar selam yardim ederseniz cok sevinirim, dunku ve bugun ki testlerim bunlar, dünü degerlendirdik, bugunu degerlendirmemiz gerekiyo mu yoksa yarini mi degerlendirmeliyiz?

Eklentiler

• E729D526-CEBA-4F22-A8EA-556E99F9602C.jpeg
    E729D526-CEBA-4F22-A8EA-556E99F9602C.jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar selam yardim ederseniz cok sevinirim, dunku ve bugun ki testlerim bunlar, dünü degerlendirdik, bugunu degerlendirmemiz gerekiyo mu yoksa yarini mi degerlendirmeliyiz?
Canım bugün yumurtlamışsın 24 ve 36 saat içinde yumurtaların çatlar muhtemelen yarın mutlaka birlikte olun Bugün değil dün zaten olmuşsunuz ama yarından sonraki günüde atlamayın bende öyle yaptım şimdi günüm geçti kan sonucunu bekliyorum pazartesi alıcam inş hamişimdir hayırlısı olsun şimdiden

Canım bugün yumurtlamışsın 24 ve 36 saat içinde yumurtaların çatlar muhtemelen yarın mutlaka birlikte olun Bugün değil dün zaten olmuşsunuz ama yarından sonraki günüde atlamayın bende öyle yaptım şimdi günüm geçti kan sonucunu bekliyorum pazartesi alıcam inş hamişimdir hayırlısı olsun şimdiden
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin insallah hayirli haberler alirsin pzartesi hep beraber seviniriz senin icin.

Testleri yapmaya ne zaman basliyoruz arkadaşlar???
Ben de 2dusuk bi kimyasal oldu son düşük 5bucuk ay oldu ilk dusukde de bi yıl hamile kalamamistim

Testleri yapmaya ne zaman basliyoruz arkadaşlar???
Ben de 2dusuk bi kimyasal oldu son düşük 5bucuk ay oldu ilk dusukde de bi yıl hamile kalamamistim
Canım regl döngüne göre değişir benim 24 günde geliyor ben teste adet bitince 5. Gün başladım 12. Gün gördüm çift çizgiyi adetim geçti hamileyim sandım ama bugün regl oldum çok üzüldüm ağladım ama kısmet bende düşük yaptım 3 ay oldu çok istiyorum inş olur sende öyle yap döngüne göre başla erken başlamana gerek yok yani başladığı günden say man lazım 10. Gün dolmadan testlere başlaman lazım yumurtlama başlar çünkü

Benim de 27 gunde bir o zaman ౮. Gunu baslamaliyim sanirim
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canim teşekkür ederim

Canım regl döngüne göre değişir benim 24 günde geliyor ben teste adet bitince 5. Gün başladım 12. Gün gördüm çift çizgiyi adetim geçti hamileyim sandım ama bugün regl oldum çok üzüldüm ağladım ama kısmet bende düşük yaptım 3 ay oldu çok istiyorum inş olur sende öyle yap döngüne göre başla erken başlamana gerek yok yani başladığı günden say man lazım 10. Gün dolmadan testlere başlaman lazım yumurtlama başlar çünkü
27 gündebir oluyor benim de 8. Gün baslasam yeterli sanirim.
Her ay benim de böyle geciyo Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım hepimize

Back