Ovulasyon (yumurtlama) Testlerime Bakar mısınız ?

2bebe1anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
1.335
6
156
Antalya
kızlar öncelikle merhaba biz 1 seneden fazladır bebek istiyoruz eşimle tüm kontrollerimizi yaptırdık çok şükür hiçbir problemimiz yok ama bebeğimiz de yok herneyse bi arkadaşım bana ovulasyon testını onerdı o bu sekılde hamile kalmıs ben de denıyorum bu ay ama anlayamadıgım sey su kı resımdede goreceksınız ayın 17 sınden sonra hep pozitıf benım yumurtlama gunum ne zaman yada boyle sureklı yumurtlama oluyor mu bı turlu anlamadım bu arada son adet tarıhım 07/06/12 basladı 12/06/12 de bıttı yardımcı olursanız sevınırım hepinize sımdıden tesekkurlerrrrr

Eklentiler

• $DSC01910.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
canim bu yanilgiya dusmemek icin bunlarin elektronik olanlari var ondan almani tavsiye ederim 2 gun ust uste koyu cift cizgi cikmasi normal ama digerleri beklemeden kaynaklidir
o yuzden bunlarin elekroniklerini al ovulasyon oldugunda direk gulen yuz cikiyo senin okumana gerek kalmiyoooooo
kolay gelsin hepimiz ayni yanilgilari yasadik
allah yolunu acik etsinnn cnmm
optumm

Merhabalar canım..... İnşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin İnşaallah....

Canım ovulasyon testlerini şöyle değerlendireceksin,en koyu çıktığı günden 36-48 saat içerisinde yumurtlama ve çatlama işlemi gerçekleşiyor yani ilişkiye girmen gerekiyor....

Senin resimlerine baktığımda en koyu ayın 18'inde çıkmış o günü baz alman gerekiyor canım....

Yani 19-20-21 gibi...O günleri değerlendirdiysen İnşaallah bu sefer sonuç alırsın....

canımm çok tesekkur ederım cevabın ıcın elektronık olanları da arkadasım onermemıstı bana o ınternetten almıs o yuzden ben de ınternetten aldım laboquıck diye bi marka 18/19/20 sınde ılıskı oldu sanırım en kırmızıları oydu gercı 22 sıne kadar hepsı koyu gıbıde bılmıyorum ıns yakalamısızdır :44:

canım tesekkurler ıns hepimize nasıp olur saglıklı sıhatlı bır bebek 18/19/20 sınde ılıskı oldu ama sonrada hep kırmızı olunca yanılgıya dustum acaba kacırdım mı onu da bılmıyorum ama ıns dedıgın gıbı bu sefer alırım sonucu

Bende bu testlerden kullanmıştım hamile kalmayı planladığım ay , sen 18inde tam kırmızıyı görmüşsün demekki o gün veya ertesi gün yumurtlamışsın . 18ini değerlendirdiysen inş hamiş kalırsın canım .

canım 18/19/20 sini degerlendirdik bakalım inş tutturmuşuzdur sen de mi bu sekılde hamıle kaldın ? bebegın hayırlı olsun ...

evet canım bı deneyeyım demiştim burda okuyunca ovulasyon testlerini aldım ilk ayımda hamile kaldım çook şükür.teşekkür ederim darısı başına:)

kızlar bu ovulasyon testını kullanıp gebe kalan varmı ve benım gıbı olan bıde kacıncı ayınızda gebe kaldınız bu testle ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…