• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullananlar yardımmm

As18042011

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
160
73
13
36
Herkese merhaba,

Bu ay ilk kez bu kadar düzenli kullandım. Hergün aynı saatte yaptım ve iki saat öncesinden hiçbirşey yiyip içmedim. Ama şöyle bir sorun var bu test beş gün boyunca koyu çıkar mı ya?? Şimdi testim bittiği için yapamıyorum :( kargo geç geliyo. Anlayan bilen yardım edebilir mi???

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 208
canım senın testın aynısından bende kullanıyorum yavaş yavaş sılıkleşıo merak etme doğru resımden anladıım akdarıyla en koyu cızgı temmuz 31 de sanırım bıde testelere ılk on dk guven mesela en sılık test bıle bıın sonra koyulaşabılıo sevgıler umarım bebek saıbı olabılırız sabuırlı ol ben düşük yaptıımdan berı 3 aydır kullanıorum bu testı ama maalesef tutmuyor bu ay son bıda dr a gdeceım geçen ay gıttım yumurtalıklar cok ıı dedı takıp yapalım dedı çatlama gunlerı deışıomuş

Canm bende gecen ay kullandm ve suan 4+6 günlük hamileyim :anneadayı::KK200:ama ben uzerine tarih felan yazmamıştım günleri karisti takip edemedm :) ayni saatte yapmaya ozen göstermedim falan seninki kadar koyu cizgi yakalayamadm ayrıca:) allahm gönlüne göre versin canm benim :KK46:

Kızlar bende aldım bu ay ılk kez kullanıcam ama hıc bı bılgım yok benı de aydınlatın lutfen

Ben de ilk defa kullanıcam.Bugün adetimin 4.günü.Bitince hemen mi başlayayım?Bir de günde bi defa yapıyrz di mi?Burdan iki defa yapanları gördüm de

canım senın testın aynısından bende kullanıyorum yavaş yavaş sılıkleşıo merak etme doğru resımden anladıım akdarıyla en koyu cızgı temmuz 31 de sanırım bıde testelere ılk on dk guven mesela en sılık test bıle bıın sonra koyulaşabılıo sevgıler umarım bebek saıbı olabılırız sabuırlı ol ben düşük yaptıımdan berı 3 aydır kullanıorum bu testı ama maalesef tutmuyor bu ay son bıda dr a gdeceım geçen ay gıttım yumurtalıklar cok ıı dedı takıp yapalım dedı çatlama gunlerı deışıomuş

O kadar merak ediyorum ki :( yaşadığım yerde o kadar kapsamlı hastane olmadığı için kendi çapımda çabalıyorum :( bu resimde olmayan bir test daha yaptım o da koyuydu. Zaten kafamı karıştıran da o oluyor.

Canm bende gecen ay kullandm ve suan 4+6 günlük hamileyim :anneadayı::KK200:ama ben uzerine tarih felan yazmamıştım günleri karisti takip edemedm :) ayni saatte yapmaya ozen göstermedim falan seninki kadar koyu cizgi yakalayamadm ayrıca:) allahm gönlüne göre versin canm benim :KK46:
Aminnnnnnn hamilenin duası kabul olurmuş , Rabbim kabul etsin duanı. Merakla bekliyorum Batı bakalım ne olacak?

Ben de ilk defa kullanıcam.Bugün adetimin 4.günü.Bitince hemen mi başlayayım?Bir de günde bi defa yapıyrz di mi?Burdan iki defa yapanları gördüm de

Ben şansa bırakmamak için adetim bitikten sonra hemen yapmaya başlamıştım. Telefondaki programa göre daha erken Bi tarihte gördüm çift çizgiyi.o yüzden erken başlamak faydalı bence.Normalde günde bir tane yapmak yeterli oluyor ama ikinci çizginin silikleşmeye başladığı günde ikinci bir test de yapılabiliyor durumu takip edebilmek için. Tabiki bu kişinin kendi tercihi oluyor.

Ben şansa bırakmamak için adetim bitikten sonra hemen yapmaya başlamıştım. Telefondaki programa göre daha erken Bi tarihte gördüm çift çizgiyi.o yüzden erken başlamak faydalı bence.Normalde günde bir tane yapmak yeterli oluyor ama ikinci çizginin silikleşmeye başladığı günde ikinci bir test de yapılabiliyor durumu takip edebilmek için. Tabiki bu kişinin kendi tercihi oluyor.
Tmm cnm sagol.

Kızlar merhaba testlere göre yumurtladım ama 4 5 gündür kahverengi akıntım var ve en koyu çizgi 1 2 saat sonra bu hale geldi kafam çok karıştı :KK43:

Eklentiler

• P_20160821_150923.jpg
    P_20160821_150923.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
Sizin de mi kahverengi akıntı olmuştu ben pko luyum da ondan bu testler doğru mu bilemedim akıntı da olunca siz hamilesiniz sanırım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin cevap verdiğiniz için teşekkürler
Yok bende kahve akinti olmadi. Beyaz sumuksu bi akinti oldu. O da yumurtlama belirtisiymis. Darisi basiniza olsun en kisa zamanda guzel haberler isallah.

Back