12 13 14 15. Gunler ara vermeden iliski olmaliydi canim 12 sinde pik görünüyor 13 unde catlamisIlk defa ovulasyon testi yaptım yıldızlı olanlar ilişki günleri bunu deneyip kendini ayarlayıp hamile kalan var mi ve de yumurtlamadan sonra mi ilişkiye girmek lazım öyle yapmadım ben çünkü merak ediyorum?
Evde yoktuk şehir dışındaydık o yuzdenıyıde yumurtlama gununden sonra neden birlikte olmadın
Bende hic bilemiyorum 6 mayısta adet olmam lazım bekleyip görcem artikKeşke 13.günde yapsaydın tam süper olurdu. Ama spermin rahimde canlı kalma süresi de var tabi. inşallah hamile kalmışsındır.
Insallahallah yuzune baksın inşallah tutmuştur cnm
5. Test pik ertesigunu yap siliklestiyse catladi 5 6 7 8 iliski degerlendirBuda benim sonucum , erken mi olmus benimki ? Reglim bu ay 1 bucuk gun surdu , reglim bitti 5.gun basladim
Tesekkurler bugun yine yapacagim5. Test pik ertesigunu yap siliklestiyse catladi 5 6 7 8 iliski degerlendir
son durum bu benimIlk defa ovulasyon testi yaptım yıldızlı olanlar ilişki günleri bunu deneyip kendini ayarlayıp hamile kalan var mi ve de yumurtlamadan sonra mi ilişkiye girmek lazım öyle yapmadım ben çünkü merak ediyorum?
Ilk defa ovulasyon testi yaptım yıldızlı olanlar ilişki günleri bunu deneyip kendini ayarlayıp hamile kalan var mi ve de yumurtlamadan sonra mi ilişkiye girmek lazım öyle yapmadım ben çünkü merak ediyorum?
Hayır malesef bu ay tekrar yapıp deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?