Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon yardim lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aydodo

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
1.716
1.855
333
33
Ankara
Ilk defa ovulasyon testi yaptım yıldızlı olanlar ilişki günleri bunu deneyip kendini ayarlayıp hamile kalan var mi ve de yumurtlamadan sonra mi ilişkiye girmek lazım öyle yapmadım ben çünkü merak ediyorum?

Eklentiler

• 20190424_133718.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 143
Ilk defa ovulasyon testi yaptım yıldızlı olanlar ilişki günleri bunu deneyip kendini ayarlayıp hamile kalan var mi ve de yumurtlamadan sonra mi ilişkiye girmek lazım öyle yapmadım ben çünkü merak ediyorum?
12 13 14 15. Gunler ara vermeden iliski olmaliydi canim 12 sinde pik görünüyor 13 unde catlamis

Keşke 13.günde yapsaydın tam süper olurdu. Ama spermin rahimde canlı kalma süresi de var tabi. inşallah hamile kalmışsındır.

Buda benim sonucum , erken mi olmus benimki ? Reglim bu ay 1 bucuk gun surdu , reglim bitti 5.gun basladim

Eklentiler

• E9D98962-50A6-480A-A5B9-E00DA437CC44.jpeg
    169,3 KB · Görüntüleme: 115
son durum bu benim

Telefona program indirip takip etsen? Ben öyle yapıyorum, regline göre yumurtlama dönemi çıkarıyor sana, yaklaşık 11 günlük bir dönem, o günlerde girmelisiniz

aydodo Selendem
Femometer diye bir uygulama var testlerinizin resmini oraya yükleyip takibi kolaylaştırabilirsiniz. Benim yumurtlama 2 gün sürmüştü 2 gün yumurtlama 1 gün çatlama 1 günde çatlamadan sonraki gün olarak toplamda 4 gün değerlendirmiştim. 20 haftalığız çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…