Ovulasyon ve gebelik testi

Hilal6543

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Merhaba kızlar 1 haftadır ovulusyon testim pzotif adetime 2 gün gecikti 3 gün önce gebelik testi yaptım belirli şekilde çizgi vardı bugün de yaptım bakarmisn testte bozukluk olabilir mi neden ovulusyon testim hep koyu çıkıyor emziriyorum buarada

Eklentiler

• IMG_20240603_102159.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20240603-WA0007.jpeg
    33,5 KB · Görüntüleme: 58
Ovulasyon testi gebeliğe bakmak icinmi yaptınız yoksa tekrar bebek düşündüğünüz içinmi bunların ikiside pozitif gebelik testiyse

Ovulasyon testi gebeliğe bakmak icinmi yaptınız yoksa tekrar bebek düşündüğünüz içinmi bunların ikiside pozitif gebelik

Ovulasyon testi gebeliğe bakmak icinmi yaptınız yoksa tekrar bebek düşündüğünüz içinmi bunların ikiside pozitif gebelik testiyse
Biri ovulusyon belirli olan . Ama diğeri silik gibi olan gebelik testi ama gebelik testi bozuk gibi geldi bana sanki koyulasacakmisda gibi adet olmam lazım ovulasyon da t çizgisi bile koyu .2bebek düşünüyorum

Biri ovulusyon belirli olan . Ama diğeri silik gibi olan gebelik testi ama gebelik testi bozuk gibi geldi bana sanki koyulasacakmisda gibi adet olmam lazım ovulasyon da t çizgisi bile koyu .2bebek düşünüyorum
Testi tekrarlama şansınız varsa bidaha yapın ama bence pozitif inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…