Ovulasyon Ve Gebelik Hakında Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi?

serarsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
10
0
36
Ankara
En Son Regli Tarihi 20/:26:08/12 Tahmını OvulasyonTarihi 03/09/12 Fakat yumurtlama döneminden 2 Gün Önce Olan İlişkide Gebe Kalma Riski Nedir? Lütfen Bİr Fikri olan Vrsa Yardımcı Olabilirmi?

gebelik riski yüksek canım çünkü spermler 3-7 gün yaşıyor rahimde bildiğim kadarıyla yani onlar önceden gidip yumurtayı bekliyorlarmış zaten... inşallah istiyorsan hamilesindir.

İnşaalah cnm ya birde o kadar fazla yeri okuyoumkı Artık psikolajik falan demeye bsladım ara sıra asırı bır kasıkta agrı.dunden beri bel agrısı ve bugunde 2-3 kere afedersin istifra ettim.dıorumya artık psikoljık demeye basladım:):26:

ben delirmiş durumdayım daha korunuyoruz ekimde bırakıcaz korunmayı ama ben sürekli burda okuyorum iyi değilim anlıycan ama cidden psikolojik olabilir (inşallah değildir..) biraz kafanı rahat tutmaya çalış cnm ama yeniyse belirtilerin yani 2-3 gündür varsa bebiş olma ihtimali çok yüksek bence...

Diorum ya Cnm Arada Derede Kaldım Artık Zmanı Glsede Hersey ortaya cıksa hayırlısıyla tabı:) Umarım senın içinde hayırlısı ne o olur.darısı ısteyen herkese inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…