How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ovulasyon Ve Gebelik Hakında Bilgisi Olan Varsa Yardımcı Olabilirmi?

serarsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
10
0
36
Ankara
En Son Regli Tarihi 20/:26:08/12 Tahmını OvulasyonTarihi 03/09/12 Fakat yumurtlama döneminden 2 Gün Önce Olan İlişkide Gebe Kalma Riski Nedir? Lütfen Bİr Fikri olan Vrsa Yardımcı Olabilirmi?

gebelik riski yüksek canım çünkü spermler 3-7 gün yaşıyor rahimde bildiğim kadarıyla yani onlar önceden gidip yumurtayı bekliyorlarmış zaten... inşallah istiyorsan hamilesindir.

İnşaalah cnm ya birde o kadar fazla yeri okuyoumkı Artık psikolajik falan demeye bsladım ara sıra asırı bır kasıkta agrı.dunden beri bel agrısı ve bugunde 2-3 kere afedersin istifra ettim.dıorumya artık psikoljık demeye basladım:):26:

İnşaalah cnm ya birde o kadar fazla yeri okuyoumkı Artık psikolajik falan demeye bsladım ara sıra asırı bır kasıkta agrı.dunden beri bel agrısı ve bugunde 2-3 kere afedersin istifra ettim.dıorumya artık psikoljık demeye basladım:):26:

ben delirmiş durumdayım daha korunuyoruz ekimde bırakıcaz korunmayı ama ben sürekli burda okuyorum:1: iyi değilim anlıycan ama cidden psikolojik olabilir (inşallah değildir..) biraz kafanı rahat tutmaya çalış cnm ama yeniyse belirtilerin yani 2-3 gündür varsa bebiş olma ihtimali çok yüksek bence...

Diorum ya Cnm Arada Derede Kaldım Artık Zmanı Glsede Hersey ortaya cıksa hayırlısıyla tabı:) Umarım senın içinde hayırlısı ne o olur.darısı ısteyen herkese inş:40:

Back