Teşekkürler canım, inşallah Rabbim hayırlı haberler almamı vermemi nasip eder:)Amiiinnn canım benim Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin inşallaah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat
Canım benim değerim 621 cıkmıstı...
Hastanenin referans degerıne göre 3. Haftayı gösteriyordu.
Yumurtlama dönemimde yakaladığım koyuluktan sonra ertesi gün nerdeyse hıc yok denılecek derecede cızgı cıkmıstı
Ve o lekelenmeden sonra yaptığım ovulasyon testınde ıse sankı yumurtlama günüm o günmüş gibi çıkması tabikide beni acayip heyecanlandırmıştı ve ardından hem sabah kendım ıdrarda hemde kana gidip teyit ettirmiştim hamileliğimi canımYumurtlama dönemin dışında çıkan bu koyuluk bana da sende gebelik olma ihtimalini güçlendiriyor canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Sende sağol canım benimSagol canm arkadaşm güzel dileklern için. Amin bende dua ediyorum herkese kendim için inş kabul olur canm bende eger hamleysem aynı zamanın annesi olcaz aralık:)
Amiiiiinnnnnn inşallaaah canım benimmTeşekkürler canım, inşallah Rabbim hayırlı haberler almamı vermemi nasip eder:)
Canımmmm çok sevindimmmm bu mutluluğun tarifi yokCanım eve gelince ovulasyon testi bi daha yaptım ikinci çizgi daha netti dün e göre dayanamayıp hcg de yaptım. Şunu görmek bile o kadar güzel ki şimdi şükür ve dua ediyorum. Rabbim herkese nasip etsin, kimsenin kucağına boş kalmasın inşallah. Ve Allah'ım emanetine sahip çıkabilirim inşallah. Diyecek kelimem kalmadi, inşallah sağlıklı olur ve kucağıma alabilirim hayırlısı ile ...
Amin kuzum inşallah o güzel günleri görmeyi nasip eder Rabbim hepimize :)Canımmmm çok sevindimmmm bu mutluluğun tarifi yok
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ve sende aralık annesi olucaksın Allahın izniyle
Tekrar çok tebrik ediyorum seni
Aralık anneleri 2018 topiğine bekliyorum
Canim benim hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayi nasip eder inşallah ovulasyon testini adetine ne kadar vardı yaptığındaCanım eve gelince ovulasyon testi bi daha yaptım ikinci çizgi daha netti dün e göre dayanamayıp hcg de yaptım. Şunu görmek bile o kadar güzel ki şimdi şükür ve dua ediyorum. Rabbim herkese nasip etsin, kimsenin kucağına boş kalmasın inşallah. Ve Allah'ım emanetine sahip çıkabilirim inşallah. Diyecek kelimem kalmadi, inşallah sağlıklı olur ve kucağıma alabilirim hayırlısı ile ...
Canım Sat 10 mart, yumurtlama 23 martta çift çizgiydi, 6 Nisanda çift çizgi oldu ovulasyon testi. Yani yumurtlamadan 13 gün sonra desem daha sağlıklı bir cevap diyebilirim.Canim benim hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayi nasip eder inşallah ovulasyon testini adetine ne kadar vardı yaptığında
Ayrıca duaların için teşekkürler, Rabbim sana bin kat daha güzel şekilde döndürsün dualarını inşallah... Allah razı olsun...Canim benim hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayi nasip eder inşallah ovulasyon testini adetine ne kadar vardı yaptığında
Canım yarın yine tekrarla, inşallah hamilesindir. Koyuluk iyi gibi geldi bana.benimde adetime 5 gün kaldı dün ovulasyon testi yaptım renk cok koyu degıldı bende gebelik testi yaptım sonuc negatif bugun tekrar ovulasyon yaptım bıraz daha koyulastı ben yeni yumurtluyo olabilirmiyim sizce ?
ilk gönderdiğimi saat 1 gibi yaptım şimdi tekrar yaptım resmini atıyorum birazdahamı koyulasıyo yoksa banamı öyle geliyoCanım yarın yine tekrarla, inşallah hamilesindir. Koyuluk iyi gibi geldi bana.
Bundan öncede ortalama adetınızden 14 gün önce mesela test yapıp ovülasyon gününüzü yakalamışmıydınız?benimde adetime 5 gün kaldı dün ovulasyon testi yaptım renk cok koyu degıldı bende gebelik testi yaptım sonuc negatif bugun tekrar ovulasyon yaptım bıraz daha koyulastı ben yeni yumurtluyo olabilirmiyim sizce ?
Yapmadimki nezle grip oldum kafamı kaldircak durumda değildim önemsemedim ama bundan daha önceki aylarda genelde 16.gun felan bu koyulukta oluyodu ilk kez böle adetten önce olduBundan öncede ortalama adetınızden 14 gün önce mesela test yapıp ovülasyon gününüzü yakalamışmıydınız?
Şöyle bir mantıkla yaklasacaktım sonucta ayda iki kere yumurtlamadıgımıza göre ve eger ki siz bu ay takipte kalıp ovulasyondan sonra tekrar adete yakın yine çift çizgi yakalamıssanız gebelikten şüphelenebilirsiniz belki diyebilirdim ama şuan belkide geç yumurtladınız ya da gebelik söz konusu olabilir biraz daha bekleyin o zaman inşallaah gebişsinizdirYapmadimki nezle grip oldum kafamı kaldircak durumda değildim önemsemedim ama bundan daha önceki aylarda genelde 16.gun felan bu koyulukta oluyodu ilk kez böle adetten önce oldu
İnşallah ozaman sanırım benden mutlusu olamaz dünyadaŞöyle bir mantıkla yaklasacaktım sonucta ayda iki kere yumurtlamadıgımıza göre ve eger ki siz bu ay takipte kalıp ovulasyondan sonra tekrar adete yakın yine çift çizgi yakalamıssanız gebelikten şüphelenebilirsiniz belki diyebilirdim ama şuan belkide geç yumurtladınız ya da gebelik söz konusu olabilir biraz daha bekleyin o zaman inşallaah gebişsinizdir
İnşallah canım benim cani gönülden dua ediyorum senin için Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda...İnşallah ozaman sanırım benden mutlusu olamaz dünyadabenim nedensiz 5 yıldır çocuğum olmuyo herşey normal ama bana bi türlü mucizem gelmiyo 5 gün daha beklicem gebelik testi için benim için dua edin lutfen güzel haber verebilirim insallah
Amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah allahım en kısa zamanda seninde dualarini kabul eder evladınla kavuşturur seniİnşallah canım benim cani gönülden dua ediyorum senin için Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda...
Bu ovülasyon testi ovülasyon bittiği anda bıcak gibi kesiliyor netliği çok çok hafif bir siliklik ki bu da lh hormonu her kadında olabılecek bı durum yanı beklediğinde test o sılık cızgıyı bıle goremıyorsun.
Ama ovülasyon günüm değil , adetime az kaldı bu ne çizgidir arkadaş deyince kalpler atmaya başlıyor pozitif düşünüyorum senin adına
İnşallah da öyledir ki değilse bile Rabbimden istemeye devam edicez ki bu da bir sınav çünkü
Güzel haberlerini bekliyorum canım kendine de dikkat et tedbirini elden bırakma
Canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize, birinin 2 çıkan sonucu sonradan artmış 140lara gelmiş inşallah nasip eder sana da RabbimAmin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah allahım en kısa zamanda seninde dualarini kabul eder evladınla kavuşturur seni
Amin canım insallahCanım benim inşallah güzel haberler verirsin bize, birinin 2 çıkan sonucu sonradan artmış 140lara gelmiş inşallah nasip eder sana da Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?