Gebeliğe Hazırlık ovülasyon teti hamilelik gösterir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnrdmrc

anne olmak istiyor
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
245
81
13
27
selam kızlar ovülasyon testiyle hamile oldugunu öğrenen var mı nasıl nbi çizgi çkması lazıöm ?

Merhabalar bende bu konular hakkında çok bilgi aradım araştırdım okudum ve sonunda bana da denemek nasip oldu
Ve bende ilk olarak ovülasyon testini uyguladım. Akşamüstü saat 17:00 civarında ekte gördüğünüz gibi sanki ovülasyon günüm gelmiş gibi iki çizgininde koyulukları aynıydı.
Vee tabiki de heyecanlandım ve kafam karışmıştı çünkü forumlarda böyle birşeyin olmayacağını iddia edenlerle olabileceğini söyleyenler kadar fazlaydı bence...
Ertesi gün sırf idrarda daha fazla hcg hormonu yakalarım ümidiyle sabah ilk idrarimlada gebelik testi yaptım ve pozitif daha sonra kan testine gittik ve orda da netleştirdik şükürler olsun....
Umarım yardımcı olabilmişimdir size ve bu yazıya denk gelip okuyan arkadaşlara
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...

canım benim ya maşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çok sevndm

Hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah adetine ne kadar vardı ovulasyonu yaptığında

Hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah adetine ne kadar vardı ovulasyonu yaptığında
Aminnn inşallah Canım benimRabbim sizede nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar...
Canım bende adet düzensizliği olduğu için şu kadar gün vardı diyemiyorum...
Kandaki değere göre bebeğim 4 haftalık,keseye görede 4 haftalık dedi... Yani o zaman bende 3. Haftanın 3. Günü gibi önce ovulasyonda gördüm sonra gebelik testinde

Canm ovu kaç gün kala gördün :)
.
Kandaki değere göre 3. Haftanın 3. Günü gibi ovu.testinde gördüm canım...
Çünkü doktoruma haberi verip kan değerimi söylediğimde bana 4 gün sonra gelmemi söyledi ve 4 e girmiş oldum...
İlişki takibime göre testleri uyguladım ben adet düzensizliğim olduğu için...

Erken öğrenmişssn canm yerleşme kanamazı olmşmydu cnm sende

Erken öğrenmişssn canm yerleşme kanamazı olmşmydu cnm sende
Evet canım oldu ve zaten beni de daha da heyecanlandıran şey bu oldu bu sefer hersey farklıydı gercekten adet dönemleriyle birebir aynı bence belirtiler çünkü ya uzun bir süreçten sonra oluyordum yada söktürücüyle yadaaa yoksaaa derken öğrendik işte

Sevndm canm benmde 8 gün önceden pembemsi kanama oldu sonra gelmedi o gün kan verdm 2 cktı herkes dedi yerleşiyrdur diye bakalm yarn 4 gün kalmş olcak 3 gün test yapmş olurum:)

Canım benim Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna, ikinizi de korusun inşallah, benim de ovulasyon testi bugün koyuydu ama içimde yine de bi acaba var, senin kan testinde değer kaç çıkmıştı? bu arada benim ovulasyon testi böyle çıktı,

Eklentiler

• ovulasyon testi.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 46
Amiiinnn canım benim Allah razı olsun Rabbim sana da nasip etsin inşallaah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat
Canım benim değerim 621 cıkmıstı...
Hastanenin referans degerıne göre 3. Haftayı gösteriyordu.
Yumurtlama dönemimde yakaladığım koyuluktan sonra ertesi gün nerdeyse hıc yok denılecek derecede cızgı cıkmıstı
Ve o lekelenmeden sonra yaptığım ovulasyon testınde ıse sankı yumurtlama günüm o günmüş gibi çıkması tabikide beni acayip heyecanlandırmıştı ve ardından hem sabah kendım ıdrarda hemde kana gidip teyit ettirmiştim hamileliğimi canımYumurtlama dönemin dışında çıkan bu koyuluk bana da sende gebelik olma ihtimalini güçlendiriyor canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Sevndm canm benmde 8 gün önceden pembemsi kanama oldu sonra gelmedi o gün kan verdm 2 cktı herkes dedi yerleşiyrdur diye bakalm yarn 4 gün kalmş olcak 3 gün test yapmş olurum:)
Aynen canım çok açık kahverengi akıntılar başlıyor ve sadece birgün parmağına iğne batırırsın ve kan gelmesi için sıkarsın ya hani o kadarcık akan kan damlası düşün ve rengi pespembezaten bi anormallik olduğunu düşünüyorsun bi kafa karısıklıgı oluyor adet mi oluyorum ya diyorsun
hatta içinden tabi buna kasık agrıları eslık edıyo yanı benım cok olmustu suan yavas yavas kaybolmaya basladı
bır ya da ıkı gun sonra o akıntılar bıcak gibi kesılıyor tertemız oluyorsun
belkı ıkı uc gun sonra sadece kahverengı gorebılırsın ama
pembe ılk ve son oluyor ( yani bende öyleydi) işte bu meleğimizin tutunmaya çalıştığının ilk sinyalleri oluyormuş

Ne güzel cnm maşallah aynı herşeyimiz bende alrm senn gibi güzel haberni rabbim senin çocgnu korusun:)

Ne güzel cnm maşallah aynı herşeyimiz bende alrm senn gibi güzel haberni rabbim senin çocgnu korusun:)
Amiiinnnn inşallah canım benim Rabbim sanada tattırsın bu güzel duyguyu inşallaah cani gönülden dua ediyorum sana sende sürekli dua et ve iste canım “Dua ettiğinizde çok isteyin çünkü vereceği hiçbir şey ALLAH’A ağır gelmez..! Hz. Muhammed (S.A.V)
Vakti ve zamanı geldiğinde bütün herşey mükemmel ve kusursuz gidiyor... Güzel haberlerini alırız inşallah canım benim hayırlı geceler diliyorum

Sagol canm arkadaşm güzel dileklern için. Amin bende dua ediyorum herkese kendim için inş kabul olur canm bende eger hamleysem aynı zamanın annesi olcaz aralık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…