Ovülasyon testlerine bakar mısınız?

iremaslann

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
44
13
288
34
İstanbul
Merhaba kızlar. Ben bir ay önce düşük geçirdim, kürtaj olmadım kendiliğinden düştü. Ovülasyon testi yapmaya başladım. Adetim başlayalı 17 gün oldu ve hala 2.çizgi koyu olmadı. Bu testi yaparken sıvı alımına pek dikkat etmedim. Epey de su içiyorum aslında 1-2 saat önceden sıvı alımını kesin diyorlar ama pek dikkat etmedim. Son bir haftanın testleri bu şekilde. Rica etsem yorumlar mısınız? Bir sorun olmasından endişe ediyorum. En baştaki bugünkü. Aşağıya doğru gidiyor

Yaparken sabah saatlerinde çok sıvı almadan yapmalısın yoksa koyulaşma göremezsin

Geç yumurtluyor olabilirsiniz benim de 19. Günüm bu kadar bile koyu çıkmıyor ama doktoruma göre bugün çatlamam gerek. Yumurtalarımı da gördü gayet güzel dedi

Sıvı alımına dikkat edersen ve aynı saatte yapmaya özen gösterirsen piki yakalarsin bazen öyle böyle kip kırmızı olması beklenmiyor koyu olsun yeter de diyorlar yunurtlamana bağlı . Her ay yumurtlama olur ama bazen olmayanda oluyor . O yüzden bu testleri yaparken ne olur ne olmaz diye bir gün dolu bir gün boş devam edersen ilişkiye garanti etmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…