Ovulasyon testlerinden cok iyi anlayan biri bakabilir mi

Ay ama bunlar bana hep pik gorunce 3 gun ust uste iliski olsun falan demislerdi asil onemli olan çatlama gunu mu yaniii
Pik görünce ilişki olması şu açıdan gerekli çünkü 24 saat içinde ovülasyon olacağını biliyorsun ve spermler içerde 5 güne kadar yaşayabiliyor. Ama pik olduğunda ovülasyon daha olmadığı için spermin yumurtayı o gün dölleme ihtimali yok. Çünkü yumurtanın tüpe salınması lazım ki spermle buluşabilsin. Erken ilişki de yapsan ovülasyon günü de yapsan yumurta salındıktan sonra döllenme olur. Biraz karışık bu konular riske atmamak için pik'e yakın görüldükten sonra 2günde 1 mantıklı. Çok sık ilişki sperm kalitesini bozuyor diyor doktorlar.

merhaba bana da yardımcı olur musunuz bu pozitif mi
Canim yukardaki arkadaş tm olarak iyi bakmamış galiba pik değil demiş ama yumurtlama için c ve t çizgisi birbiri ile ya aynı koyulukta yada t çizgisi c den köyü olması gerek senin t cizgin baya koyu yani baya pik olmuş hemen değerlendir yarında yap siliklesirse çatlamış demektir tekrar değerlerdir hakkında hayırlısı olsun

evet dediğiniz gibi çok sağolun hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba benimkinide yorumlarmısınız ilkkez yapıyorum

Eklentiler

• IMG_1676.jpeg
    138,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1675.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1677.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 28
Çok iyi anlarım ve onunla gebe kaldım canım sorabilirsin
Merhaba bugün biraz önce yaptıgım son testi yorumlayabilirmisiniz ? 1-2 eylül pike yakındı ama tam C kadar kırmızı veya daha kırmızı olmadı bugünde son yaptıgım en alttaki gibi
30 agustos 2 eylül 3 eylülü değerlendirdim 3 eylül de öğlen kremsi yogun kıvamlı akıntım geldi. suanda bikini bölgemin üsttünde doluluk hissediyorum ve çok nadirde olsa sağ kasıkta iğne batmam var güzel değerlendirebildim mi hiç bir fikrim yok ilk test denemem biraz da kafaya takıyorum oldumu denk geldi mi falan diye tahmini diğer adetle düşünürsem 14 eylül adet günüm olucak adet olmıcam yüksek ihtimal cünkü ilaç kullanmadım bu ay. ( ilaçsız adet göremiyorum) Bugünüde değerlendirsem mi bilemedim ama dün gece afedersiniz ilişki esnasında zorlandım içim acıdı agrıdı.

Geçen ay hsg çekindim sonuç normaldi, kan testlerim smear ve eşimin sperm testide normal çıktı . Pcos veya kist yok yumurta tembelliğim var.
Yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_4877.jpeg
    177,9 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…