Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik yok gibi yaptığınız ilk test kaçıncı günOvulasyon testlerim
Regl sonra 13 gunPik yok gibi yaptığınız ilk test kaçıncı gün
13 gun başladım yapmaya testleri hep çok geç yumurtlama görürüm ilk defa bu kadar net erken gördüm 13 gun pik gibi geldi ama emin olamadifim için buraya yazdımBi o koyu gibi geldi bana ama öncesi olmadığı için 12 13 pik olup 14 ya da 15 çatlamış olabilir mi
Evet ya olmadı ya da 13. Oldu13 gun başladım yapmaya testleri hep çok geç yumurtlama görürüm ilk defa bu kadar net erken gördüm 13 gun pik gibi geldi ama emin olamadifim için buraya yazdım![]()
İlk yaptigim test pik gibi değil miEvet ya olmadı ya da 13. Oldu
Tek onu yakından atayım miİlk yaptigim test pik gibi değil mi
Olur. Bir de bundan sonraki testlerinizi ilk 5 dakikada çekip sonra birleştirin kuruma çizgisiyle beraber pik mi anlaşılmıyor çünkü oradaki kırmızılığa pembeliğe bakıyoruz pik mi diye renk solunca anlaşılmıyorTek onu yakından atayım mi
Bu ilk testimOlur. Bir de bundan sonraki testlerinizi ilk 5 dakikada çekip sonra birleştirin kuruma çizgisiyle beraber pik mi anlaşılmıyor çünkü oradaki kırmızılığa pembeliğe bakıyoruz pik mi diye renk solunca anlaşılmıyor
Bu diğerleriyle karşılaştırınca pik gibi duruyorBu ilk testim
Banada öyle gibi geldi ama kararsız kaldığım için işteBu diğerleriyle karşılaştırınca pik gibi duruyor
Kararsız olduğunuz günleri değerlendirdiniz mi pekiBanada öyle gibi geldi ama kararsız kaldığım için işte![]()
Pik yani kararsiz olduğum zaman 14 martti biz 13 Mart ve 15 martı değerlendirdikKararsız olduğunuz günleri değerlendirdiniz mi peki
İyi yapmışsınız bencePik yani kararsiz olduğum zaman 14 martti biz 13 Mart ve 15 martı değerlendirdik![]()
Pik olan gün değerlendirilmedi sadece bir gün öncesi ve bir gün sonrası değerlendirildi ama ben teste 14 Mart'ta başladım 13 Mart'ta pikti belkideİyi yapmışsınız bence
48 saat yaşar sperm minimum zamanlamada sıkıntı yokPik olan gün değerlendirilmedi sadece bir gün öncesi ve bir gün sonrası değerlendirildi ama ben teste 14 Mart'ta başladım 13 Mart'ta pikti belkide
48 saat yaşar sperm minimum zamanlamada sıkın