- 26 Ocak 2022
- 173
- 31
- 25
-
- Konu Sahibi dogunurr41
Hiç piri pik olmamış sankiİşaretlediğim ilk test daha mı koyu bana mı öyle geliyor döngümün 24.günüydü.o gün sol kasık ağrım çok vardı ertesi günde test silikleşti..şuanda 30.günümdeyim pcos var bende sadece usg görüntüsünde ama..hormonlar hormal adetlerim düzensiz 30/50 arası
Umudum tükeniyorHiç piri pik olmamış sanki
Tükenmesin canım hepimiz uğraşıyoruzUmudum tükeniyordaha ilk bu ay yapmaya başladım ama
Ne zamandır bekliyorsunTükenmesin canım hepimiz uğraşıyoruz
Ah çok sevindim sizin adınızaCanım pik göremedim ben. Ben de ilk denememde pik görmemiştim ovulasyon testinde ilk ay, adetlerim düzensiz 40 gün civarı oluyordum son zamanlarda. Doğum kontrol hapini bırakmıştım o ay belki de o etkiledi. Sonraki ay pik gördüm ve hamile kaldım. Sen test yapmaya devam et
Bir senedir sizNe zamandır bekliyorsun
2 senelik evliyim 3.ayımda bir kimyasal gebelik yaşadım tam 1.5 sene geçti hala hamile kalamadım bekliyorum 2 sene desem yeridirBir senedir siz
Benim kimyasalda olmadı hiç canım valla napicam bilmiyorum2 senelik evliyim 3.ayımda bir kimyasal gebelik yaşadım tam 1.5 sene geçti hala hamile kalamadım bekliyorum 2 sene desem yeridir
Benim kimyasalda olmadı hiç canım valla napicam bilmiyorum
21 yaşındayım canım gittim iki ay çatlatma iğnesi klomen kullandım olmadı bayadir gidiyorum hastaneye hiç birşey çıkmıyor hormonlarım güzel yumurtalarimda gelişiyor çatlıyor eşimde de sorun yok ama sebep bulamıyorlarKimyasalda insana umut gibi geliyor değilmirabbim aratmasın bekletmesin 1 sene de çok değil aslında kaç yaşındasınız bunun için doktora gittiniz mi pcos,çikolata kisti veya herhangi hormonel bir sıkıntınız varmı
1 seneye kadar normal diyorlar zaten hiçbir sorun yokmuşta umarım ilerleyen zamanlarda güzel haberler alırsın21 yaşındayım canım gittim iki ay çatlatma iğnesi klomen kullandım olmadı bayadir gidiyorum hastaneye hiç birşey çıkmıyor hormonlarım güzel yumurtalarimda gelişiyor çatlıyor eşimde de sorun yok ama sebep bulamıyorlar
Ben hsg çektirdim canım açık çıktı birşey yok acımıyor çok ya ben de anestezisiz yaptırdım alttan muayene gibi oluyor bende özelde 700 e çektirdim ama bazı özeller 3 bin falan demişti1 seneye kadar normal diyorlar zaten hiçbir sorun yokmuşta umarım ilerleyen zamanlarda güzel haberler alırsınben üniversite hastanesinde infertilite bölümüne de gittim ama bitirmedm işlemlerimi beni de kadın d. Doktorum klomen yaparlar dye yönlendirmişti..hormonlara bakıldı vajinal usg çekildi smear testi yapıldı rahim filmi kaldı bir tek..rahim filmi çekildinmi çektirenler daha kolay hamile kalıyor diyorlar ama ben anestezisiz olduğu için çektirmedim özelde de aşırı pahalı
Aa çok iyi çektirmişsin benim sorduklarım 3bin dedi işteBen hsg çektirdim canım açık çıktı birşey yok acımıyor çok ya ben de anestezisiz yaptırdım alttan muayene gibi oluyor bende özelde 700 e çektirdim ama bazı özeller 3 bin falan demişti
Aynen insan hiç olmaz diye korkuyorAa çok iyi çektirmişsin benim sorduklarım 3bin dedi işteya ben kimyasal gebelikte kürtaj olmak zorunda kaldım anestezisiz o acı geliyor aklıma o yüzden cesaret edemiyorum hsg çektirmeye anestezisiz..hiçbir sorun yokmuş kafana takma düşündüğün içinde olmaz diyeceğim şimdi ama kendimden biliyorum zor olduğunu düşünmemek elde değil malesef ki..her yolu deneyeceğiz eşim bazen çok kızar yaşımız genç niye doktor doktor geziyorsun diye bunu kadın olarak yaşayan anlar sadece
Bu noktada verecek olana teslim olmak gerekiyorAynen insan hiç olmaz diye korkuyor