Adet döngünüze göre değişir ortalarına yaklaştıysanız yakındırYakınmıdır peki
Him burda baya koyu teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinEki Görüntüle 2811352
Böyle olması lazım
Adet döndüm baya uzun ama 14. Güne yaklaşırken kasiklarda agri oluyor acaba yumurtlama zamanimi bilemiyorum döngü 30-35 arası. Çözemedim ne zaman yumurtladigimi. Bu ay test aldim her gün yapicam bakalimAdet döngünüze göre değişir ortalarına yaklaştıysanız yakındır
Yapmaya devam edin ilk defa yapacaklar için adet bittiği gibi başlayın diyorlar. Ağrı akıntı varsa yumurtlama yakındırAdet döndüm baya uzun ama 14. Güne yaklaşırken kasiklarda agri oluyor acaba yumurtlama zamanimi bilemiyorum döngü 30-35 arası. Çözemedim ne zaman yumurtladigimi. Bu ay test aldim her gün yapicam bakalim
İnşallah yakalarsin canım ben 18. 19. Gün görmüştüm goremicem diye düşünüyordum artik.benimde geç olmuştu yapmaya devam et Yine paylaş bizimle gorunceAdet bitti 7. Gün başladim . İnsallah yakalarım bu ay. Tesekkurler bilgi için
İnşallah yakalarsin canım ben 18. 19. Gün görmüştüm goremicem diye düşünüyordum artik.benimde geç olmuştu yapmaya devam et Yine paylaş bizimle gorunce
Canım yarın pik olur az kalmışEki Görüntüle 2811534 sizce durum ne
Rica ederim canım hayırlısı inşallah bebişine kavuşursunTeşekkürler
Amin inşallah isteyen herkesRica ederim canım hayırlısı inşallah bebişine kavuşursun
18 19. gunde de olabilir. ben de hep 14. gun sanardim 18. gunde gordum yumurtlamayi. dongum 30 gunAdet döndüm baya uzun ama 14. Güne yaklaşırken kasiklarda agri oluyor acaba yumurtlama zamanimi bilemiyorum döngü 30-35 arası. Çözemedim ne zaman yumurtladigimi. Bu ay test aldim her gün yapicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?