- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli koyu çıkmış anlayamadım açıkçası.Kızlar testlerime bakıp bana bilgi verir misiniz
Tam tersine sürekli silik çıktı bende koyulaşmıştır diye düşündüm sonrasında koyulaştıgını gördüm dahada çok koyu gördüm sonrasında tekrar silikleşti canımSürekli koyu çıkmış anlayamadım açıkçası.
Aynısı benim başıma geldiğinde o ay yumurtam çatlamayıp kist olmuştu. O yüzden koyu kalmış.
Alttan 4.de epey pik olmuş.
Alttan 3.teste bakılırsa da çatlamış gibi duruyor ama emin değilim.
Değerlendirdim inşallah tutar ya canımAlttan 4. Pik
Sıralama yukarıdan aşagıya doğruAlttan 4.de pik olmuş, alttan 3.de çatlama olmuş. Sıralama yukarıdan aşağıyaysa tabi.
Çok geçmiş olsun canım ne kadar zamandır istiyorsun gebelik hiç oluştu muSürekli koyu çıkmış anlayamadım açıkçası.
Aynısı benim başıma geldiğinde o ay yumurtam çatlamayıp kist olmuştu. O yüzden koyu kalmış.
Alttan 4.de epey pik olmuş.
Alttan 3.teste bakılırsa da çatlamış gibi duruyor ama emin değilim.
LH seviyesi yüksek olduğunda da bu şekilde çıkabiliyor. Ya da doktor polikistik over ile ilgili bir şey söylemiş miydi?Çok geçmiş olsun canım ne kadar zamandır istiyorsun gebelik hiç oluştu mu
Hayır değilim polikistik overLH seviyesi yüksek olduğunda da bu şekilde çıkabiliyor. Ya da doktor polikistik over ile ilgili bir şey söylemiş miydi?
Polikistik over ne alaka anlamadım canımLH seviyesi yüksek olduğunda da bu şekilde çıkabiliyor. Ya da doktor polikistik over ile ilgili bir şey söylemiş miydi?
Polikistik over kaynaklı lh hormonu yükselebiliyor bu da ovülasyon testlerinde sürekli ikinci çizginin çıkmasına neden oluyorPolikistik over ne alaka anlamadım canım
İkinci çizgi herkeste silik çıkıyor yumurtlama günü geldiğinde ise ikinci çizgi koyu çıkıyor herkes mi polikistik over o haldePolikistik over kaynaklı lh hormonu yükselebiliyor bu da ovülasyon testlerinde sürekli ikinci çizginin çıkmasına neden oluyor
yo bende de var pco testlerim hiç çıkmadı sadece yumurtlama döneminde çıktı.bilip bilmeden insanların kafasını karıştırmayın.Polikistik over kaynaklı lh hormonu yükselebiliyor bu da ovülasyon testlerinde sürekli ikinci çizginin çıkmasına neden oluyor