Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım zaten ovülasyon testinden sonra ama negatif çıktı 1 hafta oldu acaba daha testte çıkmaz mıBen direkt hamile oldugunu dusundum
Bende araştırmalarına göre öyle zannettim ama ovülasyon testinden sonra gebelik testi yaptım negatiftiBen direkt hamile oldugunu dusundum
2. kere yumurtluyor olabilirsinizBaşka bilgisi olan var mi?
2.kez yumurtlama olabilir değerlendir canımBaşka bilgisi olan var mi?
Hmm öyle mi diyorsunuz bugün de yaptım ikside kopkoyu inşallah hamile kalabilirim 1 sene olacak artık yoruldumBence sizin yumurtlama gününüz 13. Gün olmamış baktığımda cden daha silik görünüyor t çizgisi evet diğer günlerden biraz daha koyu görünüyor ama hala yumurtlama koyulugunda değil bence 13. Gün. Sizin yumurtlama gününüz kesinlikle 23 ve 24 yüksek ihtimal de yarın çatlama olacak bu günleri mutlaka değerlendirin.
İnşallah hamile kalırım 1 sene olcak2.kez yumurtlama olabilir değerlendir canım
İnşallah canım dua et bol bol yaşın daha gençmiş olur inşallah üzülmeİnşallah hamile kalırım 1 sene olcak
Evet doğru söylüyorsunuz yaşım daha genç ama işte insan isteyip olmayınca da üzülüyor hiç olmayack gibi geliyor sabrediyorum ne kadar üzülsemde.Siz doktora gittiniz mi acaba olmadığı için bir sorununuz var mıydı?Daha yaşın çok genç 22 yaşındaymssn ben 2 ay sonra 28 olacagm benimde bir yıldır olmuyor maalesef.. üzülme önünde çok zaman var inşallah bu ay pozitifi görürsün..
Evet canım bende yumurta tembelliği var. Kilo aldım evlendikten sonra 15 kilo tam. Şuan diyet surecindeym bakalım herşey Rabbimden..Evet doğru söylüyorsunuz yaşım daha genç ama işte insan isteyip olmayınca da üzülüyor hiç olmayack gibi geliyor sabrediyorum ne kadar üzülsemde.Siz doktora gittiniz mi acaba olmadığı için bir sorununuz var mıydı?
İnşallah bu sefer kalabilirimbence de 13ünde yumurtlama olmamış asıl şimdi yumurtluyorsunuz kaçırmayın
Benimde kilom 70 şu an 75 tim dikkat ettim 5 kilo verdim daha da vermeye çalışıyorum boyumda 167. Bende gitmiştim 6 7 ay önce sorun yok demişti eşimde de yoktu ama ileri hızlı hareketi %20 idi doktor sorun yok dedi ama araştırmalarına göre %30 falanmis galiba anlayamadım . Ne kadarlık evlisinizEvet canım bende yumurta tembelliği var. Kilo aldım evlendikten sonra 15 kilo tam. Şuan diyet surecindeym bakalım herşey Rabbimden..
Bir yıl oldu biz evleneli evlendiğim günden beri hiç korunmadk biz on yıl ilişki üzerine evlendik zaten yaşta geçince çocuk çok istyorduk ama nasip işte olmayınca olmuyor..Benimde kilom 70 şu an 75 tim dikkat ettim 5 kilo verdim daha da vermeye çalışıyorum boyumda 167. Bende gitmiştim 6 7 ay önce sorun yok demişti eşimde de yoktu ama ileri hızlı hareketi %20 idi doktor sorun yok dedi ama araştırmalarına göre %30 falanmis galiba anlayamadım . Ne kadarlık evlisiniz