• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.179
979
123
IMG-20200516-WA0027.jpeg

Bugün adetimin 24 günü 23 ve 24 iki tane test yaptım çünkü silik olan testleri 7 ay önce almıştım bozuldu mu diye bakmak için yaptım sizce dün ve bugün yumurtlama mı

Canım henüz yumurtlama olmamış benim düsüncem yinede 24 ü değerlendirseydin ama yumurtlamada t çizgisi aşırı derecede patlıyor.

24 bugün zaten o yüzden daha değerlendiremedim
Canım silikleştiği gün dahil 3 gün değerlendirmeli sin. Pikten sonra 24-36 saat içinde yumurtanın çatlatacak ve çatlayan yumurtanın 24 saayit yaşayacak demektir. O yüzden silikleşme dahil 3 gün değerlendirirken içeride canlı ileri hareketli sperm oluşu döllenme oranını yükseltebilir...

Canım silikleştiği gün dahil 3 gün değerlendirmeli sin. Pikten sonra 24-36 saat içinde yumurtanın çatlatacak ve çatlayan yumurtanın 24 saayit yaşayacak demektir. O yüzden silikleşme dahil 3 gün değerlendirirken içeride canlı ileri hareketli sperm oluşu döllenme oranını yükseltebilir...
Sağol canm 3 gün değerlendirdim dün hariç bugünde değerlendiririm test yapacağım bugün tekrar

Back