- 2 Haziran 2020
- 64
- 14
- 38
- Konu Sahibi Balance women
Sizce pik olmuş mudur?..16 en koyu çıktı..ilk defa deniyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim daha yumurtlama olmamışEki Görüntüle 2804971 Eki Görüntüle 2804972
Sizce pik olmuş mudur?..16 en koyu çıktı..ilk defa deniyorum yorumlarınıza ihtiyacım var
Ne güzel koyulaşmış Rabbim gönlüne göre versin inşallah..adetim yakınlaştı daha da koyulaşmaz herhalde bi dahaki aya artıkBenim böyleydi dün yumurtlama olmuştu bugunde siliklesti çatladı yani. Reglimin 15. Günü yakaladım yumurtlamayı
Tamam teşekkür ederim .. bi kaç gün üst üste silik çıkınca saat fark eder mi diye düşündüm o yüzdenBirde her gün aynı saatlerde testi yapmaya çalış 12 ile 4 arası
Amin canim Rabbim bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre versin. Sen yine de degerlendir Allah büyüktür, bir arkadaşım da ovulasyona yumurtlama görmeden hamile kalmıştı her zaman bir mucize vardırNe güzel koyulaşmış Rabbim gönlüne göre versin inşallah..adetim yakınlaştı daha da koyulaşmaz herhalde bi dahaki aya artık
İnşallahAmin canim Rabbim bekleyen isteyen herkesin gönlüne göre versin. Sen yine de degerlendir Allah büyüktür, bir arkadaşım da ovulasyona yumurtlama görmeden hamile kalmıştı her zaman bir mucize vardır
Kusura bakma, arkadaş konuyu okusun diye etiketledim, o da bu ay yaptı, ve seninki gibi hemen hemen o yüzden. Biz onda yumurtlama oldu diye düşünmüştük, ilk kez yaptı acemiyiz
Eee ?
Yok canım iyi yapmışsın kilo boy falan görünce ne alaka dedim bende acemiyim yumurtlama oldu diye sevindim ama olmamışKusura bakma, arkadaş konuyu okusun diye etiketledim, o da bu ay yaptı, ve seninki gibi hemen hemen o yüzden. Biz onda yumurtlama oldu diye düşünmüştük, ilk kez yaptı acemiyiz
Peki kasıklarında sancı batma tarzı bişey oluyo mu..sol kasığıma bazen öyle sancı giriyo kiBenim böyleydi dün yumurtlama olmuştu bugunde siliklesti çatladı yani. Reglimin 15. Günü yakaladım yumurtlamayı
Peki kasıklarında sancı batma tarzı bişey oluyo mu..sol kasığıma bazen öyle sancı giriyo ki
Sen tamamsın bence değerlendir bu günleri.. biraz daha silikleşme olunca çatlar diye biliyorum.. Rabbim gönlüne göre versinKızlar bakar mısınız pik ve çatlama olmuş demi
Ha bide kasık ağrıların oluyo mu?Kızlar bakar mısınız pik ve çatlama olmuş demi
Teşekkür ederim Canim inşallah hepimizin gönlüne düşeni nasip etsinSen tamamsın bence değerlendir bu günleri.. biraz daha silikleşme olunca çatlar diye biliyorum.. Rabbim gönlüne göre versin
Evet canımHa bide kasık ağrıların oluyo mu?
Çok baktım idrar yolu enfeksiyonu böbrek taşı gibi bi sürü sebebi varmış ama inşallah düşündüğüm şeydendir sancılar benim sol kasığımda oluyo sancıEvet canım