Ovulasyon testlerimde Sizce hangi günler pik ??? Bi bakar mısınız

sum9607

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
38
15
28
Arkadaşlar silikleşmesi gerekirken koyulasıyo cidden anlayamadım bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3089.jpeg
    IMG_3089.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 49
Pik olması için t nin c den daha koyu olması lazım seninkilerin son ikisi aynı tonda yani yumurtlama dönemindesin daha degerlendirebilirsin bu donemleri

Pik olması için t nin c den daha koyu olması lazım seninkilerin son ikisi aynı tonda yani yumurtlama dönemindesin daha degerlendirebilirsin bu donemleri
Ama aynı renk oldugunda da diyolar ayrıca sizin bahsettiğin yumurtlama döneminde herkesin böyle olmuyo burdakılerı baya okudum hep ya yavas yavas yukselıyo ya da birden kızarıyo

Ay pardon ben karıştırmışım bugün zaten yapmışsın ikiniciyi yapmana gerek yok ki yarın tekrar yap çatlama olup olmadığını görmek için
Herkes t daha koyu olunca pik sayılıyo diyince bende testi okudum 8 saatte bir yapılır diyo , t yi daha koyu gördüm cok sükür . insan aptallasıyo görene kadar inanası gelmiyo hatta herkese soruyorum bu koyu dimi diye yani 5 ay önce 3 aylık bebişimin kalbi durdu ilk gebeliğimdi o yüzden garantili gitmek istiyorum ben kendi aklımca ama rabbimin bildiği olur yinede , bu arada teşekkürler canım

Herkes t daha koyu olunca pik sayılıyo diyince bende testi okudum 8 saatte bir yapılır diyo , t yi daha koyu gördüm cok sükür . insan aptallasıyo görene kadar inanası gelmiyo hatta herkese soruyorum bu koyu dimi diye yani 5 ay önce 3 aylık bebişimin kalbi durdu ilk gebeliğimdi o yüzden garantili gitmek istiyorum ben kendi aklımca ama rabbimin bildiği olur yinede , bu arada teşekkürler canım
Herşey gönlünce olur inşallah canım genelde herkes her gün günde 1 tane yapıyor bende öyle kullandım ama o ilk attığın testin pik olmuş sonradan yaptığın da çatlama gibi gözüküyor ama sen yarın aynı saatte tekrarla testini 🥰

X