• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Thebridekiddo

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
225
285
53
20200630_160246.webp
merhaba arkadaşlar.bir kaç aydır çocuk deniyoruz daha önce bir gebeliğim,bebegimin kalbi atmadigi icin sonlandı.tekrar gebe kalmadım.bu ay ovulasyon testiyle takip yapmak istedim.adetim biter bitmez başladım 30lu test alınca.normalde adet takibi programinda 29.06 en yüksek dogurganlik dönemi diyor.internette gördüğüm kadariyla t cizgisinin cok belirgin olmasi lazimmis.bende en belirgin hali son iki test.hatta bugun yaptigim sanki dune gore daha silik.ben teste devam etmeli miyim? Yoksa bu koyuluk da yeterli bi koyuluk mu yani yumurtlama olmus mudur? Kafam cok karisti.

Eki Görüntüle 2656285 merhaba arkadaşlar.bir kaç aydır çocuk deniyoruz daha önce bir gebeliğim,bebegimin kalbi atmadigi icin sonlandı.tekrar gebe kalmadım.bu ay ovulasyon testiyle takip yapmak istedim.adetim biter bitmez başladım 30lu test alınca.normalde adet takibi programinda 29.06 en yüksek dogurganlik dönemi diyor.internette gördüğüm kadariyla t cizgisinin cok belirgin olmasi lazimmis.bende en belirgin hali son iki test.hatta bugun yaptigim sanki dune gore daha silik.ben teste devam etmeli miyim? Yoksa bu koyuluk da yeterli bi koyuluk mu yani yumurtlama olmus mudur? Kafam cok karisti.
Bence yetrli , bi gün durup bi gün ilişki olursa tutma ihtimali yüksek canm yumurtan catlamş geldi bana 15 ci günde

Bence yetrli , bi gün durup bi gün ilişki olursa tutma ihtimali yüksek canm yumurtan catlamş geldi bana 15 ci günde
Umarım öyledir.ben de ilk kez bu kadar koyu görünce bi sevindim önce.Sonra internetteki videolara bakınca şüphe oluştu.oradakiler kadar koyu da değil diye anlamadım yani.tesekkur ederim yorumunuza.

Umarım öyledir.ben de ilk kez bu kadar koyu görünce bi sevindim önce.Sonra internetteki videolara bakınca şüphe oluştu.oradakiler kadar koyu da değil diye anlamadım yani.tesekkur ederim yorumunuza.
Herkeste aynı olmaz bence ama sen yıne de yapmaya devam et varsa test için rahatlar zaten düzenli ilişki olursa fark etmez bence 🤗

bence henüz yumurtlama olmamıs t cizgisinin c den daha koyu olması gerekiyor bende öyle oldu..

Back