Ovülasyon testlerim silikleşmiyor

hamsikusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
17
1
1
26
Kızlar merhaba, bu ay ovülasyon testlerim cok koyu olmasa da ara ara hep koyuya yakın çizgi oldu bir türlü anlayamadım yaklaşık 5 gündür de bir türlü silikleşmiyor sanki hep koyu çıkıyor. Daha öncede iki kere bu şekilde takip yaptım hiç böyle olmamıştı bu arada benim hiç bir zaman t çizgisi c kadar koyu olmadı. Yumurtam çatlamıyor sanırım bir bilginiz var mı bana yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG_5546.webp
    IMG_5546.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5569.webp
    IMG_5569.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5601.webp
    IMG_5601.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5615.webp
    IMG_5615.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhaba, bu ay ovülasyon testlerim cok koyu olmasa da ara ara hep koyuya yakın çizgi oldu bir türlü anlayamadım yaklaşık 5 gündür de bir türlü silikleşmiyor sanki hep koyu çıkıyor. Daha öncede iki kere bu şekilde takip yaptım hiç böyle olmamıştı bu arada benim hiç bir zaman t çizgisi c kadar koyu olmadı. Yumurtam çatlamıyor sanırım bir bilginiz var mı bana yardımcı olur musunuz?
Gebe olabilir misiniz

Gebe olabilir misiniz
Bende acaba öyle mi diye düşündüm fakat salı günü sahurda havuçu kaynatıp içtim dün silik çıktı bugün tekrar yaptım yine koyulaşmış c kadar koyu olmasa da. Farklı saatlerde yaptım ondan kaynaklı olabilir mi sizce? Fakat silikleşmişken hemen tekrar koyu çıkması da garip geçen hafta da böyle oldu. Koyu çıktmıştı silikleşti bir gün sonra tekrar koyu çıktı. Pco var ondan sanırım ama yumurtlama günümü bir türlü anlayamadım hangi günü değerlendireceğimi şaşırdım. :(

Eklentiler

• 111E944E-0AE3-4AD7-8FD4-67DF519457A0.webp
    111E944E-0AE3-4AD7-8FD4-67DF519457A0.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 29
Bende acaba öyle mi diye düşündüm fakat salı günü sahurda havuçu kaynatıp içtim dün silik çıktı bugün tekrar yaptım yine koyulaşmış c kadar koyu olmasa da. Farklı saatlerde yaptım ondan kaynaklı olabilir mi sizce? Fakat silikleşmişken hemen tekrar koyu çıkması da garip geçen hafta da böyle oldu. Koyu çıktmıştı silikleşti bir gün sonra tekrar koyu çıktı. Pco var ondan sanırım ama yumurtlama günümü bir türlü anlayamadım hangi günü değerlendireceğimi şaşırdım. :(
Havuçta beta var diye biliyorum etkisi olur mu ki bence bi kan vermelisiniz benim dusuk gebeliğimde bu test pik veriyordu

Pcosda hep yüksek olması normal bende pcosum hep koyu çıkıyor özellikle pcos olduğumuz için ikisinin aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor stres yapmayın henüz yumurtlama olmamış görünüyor ben 26. Günde yumurtlama gördüm sabırla yapmak gerekiyor testleri

Pcosda hep yüksek olması normal bende pcosum hep koyu çıkıyor özellikle pcos olduğumuz için ikisinin aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor stres yapmayın henüz yumurtlama olmamış görünüyor ben 26. Günde yumurtlama gördüm sabırla yapmak gerekiyor testleri
peki sizce bu yumurtlama mı peki 🥹

Eklentiler

• IMG_5569.webp
    IMG_5569.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 17
Ürünü satan sayfaya sordum burda yumurtlama yok yinede değerlendirin demişti

Benim bu ikinci kullanışım ve hiç sizinki gibi kopkoyu cıkmıyor yine böyle silik gibiydi ilk kullandığımda ve 16 gün sonra regl olmuştum. Zaten o attığım görsel de 13 marta ait ondan sonra hep bi tık daha silik çıktı yani maksimum bu kadar koyu cıkıyor bende. :( Yumurtlamamda bir sorun var anladığım kadarıyla. Cevaplarınız için teşekkür ederim. İnşallah sizinde benimde en kısa ve hayırlı zamanda evladımız oluur🙏

İkisinin aynı olmasını bekleyin zaten yakın zamanda ikisi de aynı olur gibi bayağı koyulaşmış

Back
X