• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testlerim için yardımcı olur musunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beautifulwoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
493
205
23
Arkadaşlar ovulasyon testi yaptım pik çıktı 25 Mayıs sabah saat 11 de eşimle birliktelik yaşadık ve saat 16.00 da test yaptım ve pik oldu
İlişkiden sonra tam 2 saat ayaklarım hava durdum
Sonra da lavaboya gittim çok mu erken lavaboya gittim acaba
İnşallah olur çok heyecanlıyım dualarınız için teşekkürler Allah hepimize nasip etsin
Önerileriniz var mı ne yapmalıyım?
IMG_20220525_161525.jpg

Arkadaşlar ovulasyon testi yaptım pik çıktı 25 Mayıs sabah saat 11 de eşimle birliktelik yaşadık ve saat 16.00 da test yaptım ve pik oldu
İlişkiden sonra tam 2 saat ayaklarım hava durdum
Sonra da lavaboya gittim çok mu erken lavaboya gittim acaba
İnşallah olur çok heyecanlıyım dualarınız için teşekkürler Allah hepimize nasip etsin
Önerileriniz var mı ne yapmalıyım?Eki Görüntüle 3072461
2 saat durmanıza gerek yok, spermler zaten hızlıdır, siz pik öncesi de düzenli ilişki yaşamaya bakın o önemli.

2 saat durmanıza gerek yok, spermler zaten hızlıdır, siz pik öncesi de düzenli ilişki yaşamaya bakın o önemli.
Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.
Noldu canım ? Hamile misin
Kusura bakma mesajını yeni gördüm

Back