Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yumurtlama yok henüzEki Görüntüle 2568366 Eki Görüntüle 2568366 Sizce ayın 22sinde yumurtlamış olabilirmiyim kızlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi
12 sinden önce olma ihtimali yok tatlım adetten sonra başladım teste22 sındekı bozuk test. keske o gun yenıleseydınhıc bırı pik gibi durmuyo. 12 sınden once olma ıhtımalı yok muydu canım
ya da bu onumuzdekı gunler olur
Belirli saatlerde yapmadım açıkcası canım sadece sabah 8 akşam 8 kuralına uydum o saat aralıklarında yaptımHangi saatlerde yaptın canım bu testleri ben günde iki kez yapıyorum geçen ay gündüz birşey yokken akşamki testte pik yapmıştı
Anladım canım kaçırmışsın sanırım pik zamaniniBelirli saatlerde yapmadım açıkcası canım sadece sabah 8 akşam 8 kuralına uydum o saat aralıklarında yaptım
3-4 kez günleri değerlendirdik ama hayırlısı bakalımbazen sabah acık renk gece yapsan koyu renk cıkıyo .. kacmıs galiba senın pik![]()
Hayırlısı artık 3 4 gün değerlendirdik günleri ama bakalımAnladım canım kaçırmışsın sanırım pik zamanini
rabbım hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin hepımıze versın ınsallah3-4 kez günleri değerlendirdik ama hayırlısı bakalım![]()
Amin inşallahrabbım hayırlı zamanda saglıklı bebişler versin hepımıze versın ınsallah![]()
![]()
Tutmuştur inşallah canımHayırlısı artık 3 4 gün değerlendirdik günleri ama bakalım![]()
Canım lh testleri sabah yapılmaz aslında yanlış yaptın sanırım öğlen 12 ile akşam 8 arası yapman lazım inşallah değerlendirdiğin günler tutmuşturBelirli saatlerde yapmadım açıkcası canım sadece sabah 8 akşam 8 kuralına uydum o saat aralıklarında yaptım
İnşallah canımCanım lh testleri sabah yapılmaz aslında yanlış yaptın sanırım öğlen 12 ile akşam 8 arası yapman lazım inşallah değerlendirdiğin günler tutmuştur![]()