Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nureto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
61
24
38
32
kızlar merhaba 2 yıllık evliyim ama hamile kalamıyorum gecen ay klomen kullandım ama bu ay yine olmadı eşimdede bendede hiç bi sorun yok doktora gitmekte istemiyorum artık çünkü yıprandım ovulasyon testi ile hamile kalan varmı işe yarıyormu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda bende bilgi almak istiyorum testler teklimi satılıyo? Cift cizgi cıkınca yumurtan catladı?mı demek oluyo? Bu takiple gebe kalan arkadaslar varmı? bilgi veren olursa sevinirim

Netten uygun fiyatlara alabiliyorsunuz kizlar. Kacli istiyorsaniz. Hergun ayni saatte yapiyorsunuz. Iki cizgi ayni koyuluga geldiginde 24 saat veya daha kisa surede yumurtlaayacaginiz anlamina geliyor. Benim onerim ayni koyuluktaki cizgiyi gordugunuzde ve ertesi gun iliski olmasi.

Eczanelerde cüzzi rakamlardan alamazmıyım? Adetim biteli bikacgün oluyor netten siparisler hemen gelmiyor malum bi degerlendiriyim bu gunleri

Ben eczanelerde bulamiyorum ama internette 24 saatte kargoda olan urunleri tercih edebilirsiniz. Hem daha uyguna geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…