kızlar merhaba 2 yıllık evliyim ama hamile kalamıyorum gecen ay klomen kullandım ama bu ay yine olmadı eşimdede bendede hiç bi sorun yok doktora gitmekte istemiyorum artık çünkü yıprandım ovulasyon testi ile hamile kalan varmı işe yarıyormu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bu konuda bende bilgi almak istiyorum testler teklimi satılıyo? Cift cizgi cıkınca yumurtan catladı?mı demek oluyo? Bu takiple gebe kalan arkadaslar varmı? bilgi veren olursa sevinirim
Netten uygun fiyatlara alabiliyorsunuz kizlar. Kacli istiyorsaniz. Hergun ayni saatte yapiyorsunuz. Iki cizgi ayni koyuluga geldiginde 24 saat veya daha kisa surede yumurtlaayacaginiz anlamina geliyor. Benim onerim ayni koyuluktaki cizgiyi gordugunuzde ve ertesi gun iliski olmasi.
Netten uygun fiyatlara alabiliyorsunuz kizlar. Kacli istiyorsaniz. Hergun ayni saatte yapiyorsunuz. Iki cizgi ayni koyuluga geldiginde 24 saat veya daha kisa surede yumurtlaayacaginiz anlamina geliyor. Benim onerim ayni koyuluktaki cizgiyi gordugunuzde ve ertesi gun iliski olmasi.