Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testleri ve yumurtlama günü??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyzosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
3.014
5.355
Merhaba herkese. Ben ilk defa ovulasyon testi kullanacağım ama ne zaman yapmam gerektiğini bilmiyorum. Döngümü tam bilemiyorum değişkenlik gösteriyor bazen. En son 4 Kasımda regl oldum, telefondaki uygulamalar 3 Aralıkı yumurtlama günü olarak gösteriyor. Yani adetimden 1 ay sonrası bana garip geldi. Yardımcı olun lütfen regl başlangıcımın üzerinden 9 gün geçti artık testlere başlamalı mıyım?

Adet biter bitmez başlayabilirsiniz hergün aynı saatte yapamaya özen gösterin testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin yoksa test dığru sonucu göstermez. T çizgisi C kadar koyu ise pik olmuş demektir pikten sonra t silikleşince oda çatlamış olduğunu gösterir. Adetiniz kaç gün sürüyor?

Adet biter bitmez başlayabilirsiniz hergün aynı saatte yapamaya özen gösterin testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı alımını kesin yoksa test dığru sonucu göstermez. T çizgisi C kadar koyu ise pik olmuş demektir pikten sonra t silikleşince oda çatlamış olduğunu gösterir. Adetiniz kaç gün sürüyor?
Çok detaylı anlaşılır anlatmışsınız çok teşekkür ederim. Adetim genelde 5 gün sürüyor

5 gün sürüyosa daha fazla gecikmeden pik görene kadar teste başlayın en iyi 12-16 yada 18-22 saatleri arasında sonuç verdiğini söylüyorlar sabah ilk idrarla da yapmayın

X