- 28 Mart 2020
- 4.063
- 16.629
- 158
- Konu Sahibi cileklidon
-
Kesinlikle uygulamalar doğru göstermez her ay aynı günde aynı tatihte yumurtlamazsin zaten mesela bende takvimde ayın 5 i yumurtlama gösteriyodu ama ovulasyon testi kullanıp ayın 6 sında yumurtlama görüp 7 sinde de çatlama görmüştüm. O günleri değerlendirdim ve şuan hamileyim şükür.Kızlar selam merak ettiğim bir sorum var cevaplarsanız sevinirim.
Ovülasyon testleri yaptığınızda yumurtlama gününüz ile takvim uygulamalarındaki tahmini yumurtlama günleriniz tutuyor muydu?
Yani mesela adet takvimine göre 23 martta yumurtlama gösteriyorsa ovulasyon testi yaptığınızda da mı 23 ü çıkıyordu yoksa günü değişiyor muydu?
Şöyle söyleyeyim benim yumurtlama tarihim takvime göre 24 marttı hani derler ya yumurtlama dönemi çok akıntı olur istek olur vs.
Bende o akıntı ve istek adetten 12 gün sonra oldu 13. gün devam etti bu sürede değişik kasık batmalarım olmuştu karın ağrısı gibi. Sonra birden kurudum resmen o gün bugündür kupkuruyum ve aşırı isteksizim. 24 mart değil de 19 martta mı yumurtladım acaba diye bi sorguladım kendimi.
Adet takvim uygulamalarına güvenmeli miyim sizce?
Daha erken de olabilir daha geçte öyle mi?Kesinlikle uygulamalar doğru göstermez her ay aynı günde aynı tatihte yumurtlamazsin zaten mesela bende takvimde ayın 5 i yumurtlama gösteriyodu ama ovulasyon testi kullanıp ayın 6 sında yumurtlama görüp 7 sinde de çatlama görmüştüm. O günleri değerlendirdim ve şuan hamileyim şükür.
Öyle birşey yok ya mesela diyorlar ya hani adetten 14 gün önce yumurtlama olur diye gerçekten öyle birşey yok. Herhangi bir günde yumurtlayabiliyosun. Geç ya da erken olabiliyo. Gebelik istiyosan ovulasyon testiyle takip saglamani öneririm.Daha erken de olabilir daha geçte öyle mi?
Doktorlar çok emin konuşuyor adetten sonra 14. gün veya adetten önce 14. gün falan diye yanılma payı yüksek o zaman
2 ay daha bu şekilde devam edeceğim baktım tutmuyor ovülasyon testi alacağım.Öyle birşey yok ya mesela diyorlar ya hani adetten 14 gün önce yumurtlama olur diye gerçekten öyle birşey yok. Herhangi bir günde yumurtlayabiliyosun. Geç ya da erken olabiliyo. Gebelik istiyosan ovulasyon testiyle takip saglamani öneririm.
Valla bence iki turlu de stres:) ovulasyon testi olmadan denedim 2 ay olmadı. 3. Ayda oldu o da kimyasalla sonuçlandı. Bu ay ovulasyon testi aldm denedim yumurtlama gördüm hemen değerlendirdim o günleri. Bu ayına da hamile kaldm zaten. Keyfi yapmak da iyi birşey tabi düzenli ilişkiniz varsa aslında ovulasyon testlerine de gerek yok. Benm eşimin işinden dolayı nöbetleri oluyo o yüzden kaçırmak istemedim:) sizinki tutar umarım bu ay.2 ay daha bu şekilde devam edeceğim baktım tutmuyor ovülasyon testi alacağım.
sırf kendimizi kasıp stres olmayalım aşk çocuğu olsun diye 3 günde 1 ilişki yaşıyorduk. Gayet keyifli de oluyor Ama korunmasız olduğu için kafam hep acaba tutturucak mıyız bu sefer diye düşünmekten mala bağlıyorum
İnşallah canım ya 4 ay öncesine kadar korkuyor cesaret edemiyordum 3 aydır içim kıpır kıpır rüyalarıma giriyor resmen :)Valla bence iki turlu de stres:) ovulasyon testi olmadan denedim 2 ay olmadı. 3. Ayda oldu o da kimyasalla sonuçlandı. Bu ay ovulasyon testi aldm denedim yumurtlama gördüm hemen değerlendirdim o günleri. Bu ayına da hamile kaldm zaten. Keyfi yapmak da iyi birşey tabi düzenli ilişkiniz varsa aslında ovulasyon testlerine de gerek yok. Benm eşimin işinden dolayı nöbetleri oluyo o yüzden kaçırmak istemedim:) sizinki tutar umarım bu ay.
Zaten biranda oluyo emin ol:) olmadıkça da daha çok istiyo insan. Strese sokma kendini inşallah en kısa zamanda alırsın güzel haberlerİnşallah canım ya 4 ay öncesine kadar korkuyor cesaret edemiyordum 3 aydır içim kıpır kıpır rüyalarıma giriyor resmen :)
Nasıl bi anda böyle istedim anlamadım
Ay benim de öyle olur inşallah iki kere denedim olmadı şu an ikinci adetim bitti testlerden sipariş verdim bu ay testlere bakarak deneyeceğim bakalımValla bence iki turlu de stres:) ovulasyon testi olmadan denedim 2 ay olmadı. 3. Ayda oldu o da kimyasalla sonuçlandı. Bu ay ovulasyon testi aldm denedim yumurtlama gördüm hemen değerlendirdim o günleri. Bu ayına da hamile kaldm zaten. Keyfi yapmak da iyi birşey tabi düzenli ilişkiniz varsa aslında ovulasyon testlerine de gerek yok. Benm eşimin işinden dolayı nöbetleri oluyo o yüzden kaçırmak istemedim:) sizinki tutar umarım bu ay.
Bence adet biter bitmez başlanmalı. Sonuçta erken yumurtlama da olabilir. Bunun günü hep aynı olmaz. Normalde senin 16.-18. günler arası yumurtlama görmen lazım ama dediğim gibi her zaman bir olmuyo bu durum. Erken ya da geç de olabilir. O yüzden en garantisi adet bitimidir diye düşünüyorum:)Ay benim de öyle olur inşallah iki kere denedim olmadı şu an ikinci adetim bitti testlerden sipariş verdim bu ay testlere bakarak deneyeceğim bakalımtesti 30 lu aldım benim adet sürem biraz uzun sürüyor iki adet arası 30 33 gün falan acaba teste hangi gün başlasam
Yatın elime ulaşırsa başlarım o zamanBence adet biter bitmez başlanmalı. Sonuçta erken yumurtlama da olabilir. Bunun günü hep aynı olmaz. Normalde senin 16.-18. günler arası yumurtlama görmen lazım ama dediğim gibi her zaman bir olmuyo bu durum. Erken ya da geç de olabilir. O yüzden en garantisi adet bitimidir diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?