• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Hakkında

nname

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
72
0
36
Ankara
Arkadaşlar hepinize selam, ben ilkkez bu ay fortel marka ovulasyon testi kullandım ama hiç pozitifi görmedim hergün silik çıktı koyulaşmadı. Önümüzdeki ay tekrar kullanmak istiyorum ama farklı bir markayla, kullanan arkadaşlar bana laboquick ve perdiktör markalarıyla ilgili bilgi verebilir mi? Artı ve eksilerini yazarsanız çok memnun olacağım. Biraz araştırdım içinden çıkan sayı bakımından ve fiyat bakımından laboquick daha uygun gibi görünüyor ama kullanım bakımından da kaliteli ve güvenilir mi merak ediyorum. :44: Şimdiden teşekkür ederim..

adetın düzenlıyse hesapla ordan yumurtlama günüün ogünlerde ılıskıye gırın o testlerle ugrasma derım banad bır arkadas vermıstı böyle ruj gıbıydı tükürük sürüyodun mercege bakıyordun hergün aynı görünüyordu hıc fark olmadı attım bende gereksız bırsey oldugunu düşünüyorum bunların

adetın düzenlıyse hesapla ordan yumurtlama günüün ogünlerde ılıskıye gırın o testlerle ugrasma derım banad bır arkadas vermıstı böyle ruj gıbıydı tükürük sürüyodun mercege bakıyordun hergün aynı görünüyordu hıc fark olmadı attım bende gereksız bırsey oldugunu düşünüyorum bunların

düzenli aslında, doktor kontrollerimizide yaptırdık sıkıntı yok bir yılı aşkın süredir bekliyoruz henüz olmadı zamanlamayı yanlış mı yapıyoruz diye kullanmak istedim bu testleri. yinede sağol.

bu ay bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama ben mikroskop şeklinde olandan almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım ya fikri olan kimse yokmu arkadaşlar gitti gidiyorda bir tane buldum 75 milyon ama ömür boyu kullanabiliyorsun bu yüzden mantıklı geldi cevap bekliyorum arkadaşlar çünkü bugün almam lazım ..

Bende gitti gidiyordan almıştım çok memnun kaldım hatta ilk kullanmamda hamile kalmıştım bence bu testler çok kullanışlı.

Allah bebeğini güle güle büyütmeni nasip etsin.. İnşallah bizde de işe yarar testler. Darısı isteyipte bekleyen herkesin başına. Hayırlısıyla tabi..

kızlar lütfen biri yardımcı olsun mikroskop şeklinde olandan kullanan var mı acaba genelde herkes çubuk şeklinde olandan kullanıyor bunun sebebi fiyatının ucuz olmasımı yoksa onun daha garantili olmasımı

Back